AcasăSPORTSanmartean s-a dat lovit la Zurich ca sa plece la rusi!

Sanmartean s-a dat lovit la Zurich ca sa plece la rusi!

Cariera de fotbalist a lui Lucian Sarnmartean a fost relansata in tricoul lui FC Vaslui

In meciul decisiv cu elvetienii, vedeta lui FC Vaslui ar fi fost cu gandul mai mult la transferul promis de rapidistul Constantin Zotta in Rusia.

Cariera de fotbalist a lui Lucian Sarnmartean a fost relansata in tricoul lui FC Vaslui

Marti seara, Adrian Porumboiu a facut publice numele celor trei jucatori contactati inaintea jocului cu Rapid de catre Constantin Zotta. Printre acestia, patronul Vasluiului l-a indicat si pe cel al starului Lucian Sanmartean. Ulterior, vasluienilor li s-au aprins beculetele. Joi trecuta, in prima repriza a duelului decisiv de pe „Letzigrund”, partida contand pentru calificarea in 16-imile Europa League, Sanmartean a calcat stramb la o faza banala, luxandu-si glezna. „Briliantul” lui Porumboiu n-a mai rezistat decat cateva minute in teren, fiind schimbat ulterior cu brazilianul Gerlem.

Pana aici nimic deosebit, doar ca abandonul lui Sanmartean s-a petrecut la scurt timp dupa ce presedintele rapidist Constantin Zotta l-a contactat pe jucator, vorbindu-i despre o superoferta venita pe numele sau de la un club din Rusia. Tinand cont de amploarea pe care a luat-o cazul, multi vasluieni se intreaba acum daca accidentarea lui Sanmartean la Zurich a fost sau nu o pura coincidenta. Teoria conspiratiei se bazeaza pe urmatorul argument: pe Lucian nu-l mai interesa calificarea moldovenilor in primavara europeana, pentru el, prioritar, fiind un eventual transferul in Rusia, pe bani multi, care s-ar fi obtinut mult mai usor in conditiile in care FC Vaslui era eliminata din Europa League. Constantin Zotta a confirmat marti seara ca a purtat corespodente cu Sanmartean: „M-a sunat un agent acum 20 de zile sa-mi spuna de o oferta pentru Sanmartean, stiind ca sunt presedinte la Vaslui. I-am spus ca nu mai sunt la Vaslui, dar ca o sa vorbesc cu jucatorul. I-am trimis un SMS lui Luci cu mesajul «Suna-ma cand poti!» M-a sunat si l-am intrebat daca a semnat prelungirea cu Vaslui, ca o echipa s-a interesat de el. Mi-a spus ca a semnat, dar sa vorbesc mai bine cu impresarul lui, Ana Maria Prodan” , a spus oficialul rapidist.

A intrat cu Rapid la insistentele patronului

Surse din anturajul „galben-verzilor” vorbesc chiar despre presiuni uriase facute de Adrian Porumboiu pentru ca Lucian Sanmartean sa intre pe teren cu Rapid. Din cate se pare, acuzand accidentarea din Elvetia, mijlocasul i-ar fi transmis antrenorului Viorel Hizo ca nu poate evolua impotriva giulestenilor. Numai interventia energica a patronului l-a facut apt pe Sanmartean pentru ultima confruntare a anului 2011.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
348 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger