AcasăSPORTSanmartean, revine in Liga 1... la Astra!

Sanmartean, revine in Liga 1… la Astra!

Sanmartean este poate cel mai tehnic fotbalist roman al momentului

Perioada petrecuta de Lucian Sanmartean in fotbal arab se incheie dupa numai un an. Oficialii lui Al Ittihad anunta ca mijlocasul in varsta de 35 de ani se va intoarce in Liga 1.

Sanmartean este poate cel mai tehnic fotbalist roman al momentului

Chiar daca oficialii sauditi nu au anuntat numele echipei la care va reveni Sanmartean, presa din Jeddah a incercat sa afle la ce club va fi cedat internationalul roman. Si, spre surprinderea generala, arabii sustin ca nu Steaua s-a interesat care sunt termenii transferului, ci Astra Giurgiu, actualul lider al Ligii 1 si principala contracandidata la titlu a „ros-albastrilor”.
Conducatorul galben-negrilor, Al Balwi, si-a dat acordul verbal ca Lucian Sanmartean sa plece de la echipa sa: „Romanului nu-i va fi pusa niciun fel de piedica, indiferent de optiunea pe care o va avea”. Prin promisiunea facuta, Al Balwi a dorit sa-I multumeasca in felul sau unuia dintre cei mai talentati fotbalisti pe care Al Ittihad i-a avut in intreaga istorie a clubului. Un apropiat al seicului saudit a postat pe contul personal de Twitter urmatorul mesaj: „Lucian se va intoarce in Liga 1, deja s-a inteles cu viitoarea sa echipa”. Cum Gigi Becali a dat de inteles ca FCSB nu-i poate sustine pretentiile salariale, arabii au aflat ca negocierile se poarta cu Astra Giurgiu, o grupare aflata in cautarea unui mijlocas care sa fie decisiv in atacarea titlului.

Niculae a refuzat 1,5 milioane euro pentru Budescu

Pe zi ce trece, devine tot mai clar ca Astra tinteste titlul in Liga 1. Chiar si din puscarie, omul de afaceri Ioan Nicuale controleaza tot ce misca la echipa giurgiuveana, dovada ca recent a refuzat o oferta de 1,5 milioane euro venita pe numele golgheterului Constantin Budescu.
Din cate se pare, negocierile s-au purtat cu una dintre cele mai puternice formatii din Qatar, insa Niculae nici n-a vrut sa auda de o despartire de Budescu, fotbalist care poate fi decisiv in lupta cu Steaua. In alta ordine de idei, Astra va primi de la UEFA peste 700.000 de euro pentru atingerea fazei play-off-ului in Liga Europa. Cu acesti bani, giurgiuvenii spera sa rezolve transferul ex-dinamovistului Mansaly Boubacar.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
435 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger