AcasăSPORTSanmartean, aproape de Al Hilal

Sanmartean, aproape de Al Hilal

Sanmartean a fost unul dintre cei mai buni fotbalisti de la Steaua in ultimii ani

Esecul inregistrat de gruparea araba in finala Ligii Campionilor Asiei (0-0 si 0-1 cu Western Sydney Wanderers) a produs multa suparare, dar liderii lui Al Hilal continua sa parieze pe tehnicianul roman.

Reghecampf are in continuare suportul sefilor de la Al Hilal

Adus cu surle si tobe la Al Hilal, fostul stelist Laurentiu Reghecampf avea ca obiectiv castigarea Ligii Campionilor Asiei. Tehnicianul si-a ratat misiunea si a fost la un pas de a fi demis din functie, insa sefii formatiei arabe au ajuns in cele din urma la concluzia ca Reghecampf nu se face vinovat de esecul cu Western Sydney Wanderers, 0-0 si 0-1. Printul Bandar bin Mohammed, unul dintre sustinatorii financiari ai echipei Al Hilal, a anuntat ca, dupa ce s-a facut o analiza video a jocurilor din finala Ligii Campionilor Asiei, sefii echipei din Riyadh si-au dat seama ca Al Hilal si-a creat numeroase ocazii de a marca si doar ghinionul a facut ca echipa sa rateze indeplinirea obiectivului. „Nu se pune problema sa renuntam la Laurentiu Reghecampf. Am avut numeroase ocazii de a marca, ce putem sa-i cerem antrenorului? Ar fi fost vina lui daca echipa nu juca fotbal. In plus de asta, toata lumea a vazut ca am fost dezavantajati de arbitru”, a declarat printul Bandar bin Mohammed.

Zilele lui Sanmartean la Steaua sunt numarate

Pentru a consolida pozitia lui Reghecampf in organigrama clubului, sefii lui Al Hilal sunt gata sa-i faca un cadou mult visat, respectiv inregimentarea mijlocasului stelist Lucian Sanmartean. Fotbalistul de 34 de ani este unul dintre jucatorii preferati ai lui Reghecampf.

Mijlocasul are bagajele facute

Cunoscut drept un fotbalist capricios, Lucian Sanmartean a inregistrat o oarecare scadere de forma la Steaua, din momentul in care echipa a intrat pe mana lui Costel Galca. Mijlocasul a avut numeroase conflicte cu actualul tehnician si alti reprezentanti ai conducerii, iar oficialii Stelei nu mai sunt foarte convinsi ca se merita prelungirea contractului cu play-maker-ul care in curand va implini 35 de ani. Nu in ultimul rand, Sanmartean stie ca este pe final de cariera si isi doreste sa mai „forteze” un contract in strainatate, pentru a-si asigura o pensionare linistita. Iar oferta arabilor este una de nerefuzat. Al Hilal ii pune pe masa un contract pe doi ani cu un salariu stagional de 700.000 de euro, dublu fata de cat incaseaza la Steaua, plus bonusuri consistente. In aceste conditii, apropiatii lui Sanmartean se asteapta ca acesta sa plece din iarna la Riyadh, mai ales ca ar avea posibilitatea sa evolueze, din nou, alaturi de unul dintre cei mai buni prieteni ai sai, Mihai Pintilii.

author avatar
Cristi Ionita
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger