AcasăSPORTSange pentru victimele din club

Sange pentru victimele din club

Rotariu si Anton vor merge astazi sa doneze sange

Chiar daca nu s-au amanat meciurile programate in acest weekend in campionat, fotbalul romanesc n-a ramas indiferent la drama familiilor celor care au ars vineri noapte in Clubul „Colectiv”.

Rotariu si Anton vor merge astazi sa doneze sange

Din contra, tragedia petrecuta in Bucuresti i-a miscat pe jucatorii din Liga 1, atat cei romani, cat si straini. Astfel, dinamovistii Paul Anton si Dorin Rotariu vor dona sange, astazi, pentru victimele care se zbat intre viata si moarte in mai multe spitale din Capitala. Anuntul l-a facut directorul sportiv Ionel Danciulescu: „Incercam sa ajutam si noi cum putem, dar stim ca trebuie sa facem mai mult. Speram din tot sufletul sa nu mai existe alte victime”. Solidar cu familiile indoliate s-a aratat si antrenorul Mircea Rednic: „Pe cine mai intereseaza fotbalul? Eu stiu ca, atunci cand se decreteaza trei zile de doliu national, nu are loc niciun eveniment sportiv, nici cultural. Am inteles ca se va juca cu banderole negre, dar e putin pentru durerea celor care au suferit, care au avut copii acolo sau i-au pierdut pe cei dragi… Ar trebui sa se faca controale foarte riguroase si mai ales in Centrul Vechi. Si eu am copii si am mai fost si eu pe acolo, lucrurile nu sunt in regula. Intri, dar nu stii daca mai iesi in caz ca se intampla ceva”. La randul lui, Paul Anton a subliniat ca incidentul din „Colectiv” l-a socat: „Incercam sa fim si noi alaturi de cei aflati in suferinta si vom merge sa donam sange. E un lucru trist, suntem indurerati. Nu intotdeauna viata e dreapta. Sa pleci de acasa si sa nu stii daca te mai intorci…”. Indurerati se declara si stelistii. Antrenorul secund Nicolae Dica a avut si un indemn la adresa fanilor campioanei: „Le sugerez suporterilor sa doneze sange. Trebuie sa ajutam si, atata timp cat putem sa facem acest lucru, sa mearga toata lumea sa doneze”.

FC Voluntari, o echipa de donatori

Intr-un comunicat de presa, conducerea FC Voluntari a anuntat ca intreaga echipa va dona sange: „FC Voluntari, impreuna cu staff-ul tehnic, isi declara intreaga compasiune si solidaritate fata de victimele tragediei petrecute aseara in Clubul «Colectiv», din Bucuresti. Pentru a ajuta in mod concret, echipa si staff-ul tehnic vor merge sa doneze sange pentru a-i salva pe tinerii raniti in incendiu. FC Voluntari transmite sincere condoleante familiilor indoliate si isi exprima speranta ca vietile celor raniti vor fi salvate. FC Voluntari ii indeamna pe colegii lor sportivi sa le urmeze gestul. Acum, fiecare picatura de sange conteaza!”.

author avatar
National
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger