AcasăRecomandariSandu si Dragomir, urmatorii clienti ai DNA: trimisi in judecata si suspendati...

Sandu si Dragomir, urmatorii clienti ai DNA: trimisi in judecata si suspendati din functii!

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, si numarul unu de la Liga Profesionista, Dumitru Dragomir, ar putea fi suspendati din functii de judecatorul care va analiza cazul dezafilierii clubului Universitatea Craiova.

Mircea Sandu si Dumitru Dragomir sunt cei mai longevivi presedinti din fotbalul romanesc

Ultimele audieri la DNA vor avea loc joi, prilej cu care procurorii anticoruptie le vor prezenta celor doi conducatori din fotbalul romanesc materialul de urmarire penala. Mircea Sandu si Dumitru Dragomir vor fi trimisi in judecata pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave! Marti, cel mai vehiculat scenariu anunta suspendarea din functii a celor doi invinuiti, atentie, insa, masura care va trebui confirmata de judecator atunci cand procesul va intra pe rol!

In mod surprinzator, Dumitru Dragomir si-a anulat obisnuita conferinta de presa de marti, iar sedinta Comitetului Executiv al FRF, si ea programata in aceeasi zi, n-a mai avut loc.

Parlamentul declara razboi blaturilor din fotbal

Prezent in Senatul Romaniei, Mircea Sandu a sustinut in fata membrilor Comisiei de invatamant, stiinta, tineret si sport necesitatea adoptarii unui proiect de lege care sa previna trucarea de meciuri si rezultate sportive.”UEFA a declansat un program de alertam, iar noi am cooptat pentru aceasta activitate doi specialisti care au lucrat in INTERPOL (…) In urma cu cinci ani, am deschis actiuni in instanta impotriva unor case de pariuri. Toate cele date atunci in judecata si-au inchis activitatea la o luna”. Potrivit celor spuse de Sandu, Consiliul European a emis recomandari care prevad masuri drastice impotriva trucarii meciurilor, multe dintre acestea transformandu-se in alte tari in acte legislative cuprinse in Codul penal.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.312 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger