AcasăSPORTSandu si Dragomir asteapta decizia definitiva in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova

Sandu si Dragomir asteapta decizia definitiva in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova

foto: cvlpress.ro

Atat Mircea Sandu si Dumitru Dragomir, fostii presedinti ai Federatiei Romane de Fotbal si, respectiv, ai Ligii Profesioniste, cat si fostul finantator al echipei din Banie, Adrian Mititelu, au ajuns in aceasta dimineata la Curtea de Apel Bucuresti, la ultimul termen al dosarului dezafilierii Universitatii Craiova.

Dumitru Dragomir si Mircea Sandu 

Prezenti in sala de judecata, Sandu si Dragomir au aflat ca procurorii DNA cer pedeapsa maxima in cazul lor, si anume 14 ani de inchisoare, din cate anunta televiziunile de stiri. Ramane de vazut ce anume va hotari, insa, completul CAB.

Va amintim ca in prima instanta, adica vara trecuta, magistratii Tribunalului Bucuresti decideau ca atat Sandu cat si Dragomir sa primeasca pedepse cu suspendare in acest dosar, si anume cate trei ani, pentru abuz in serviciu si folosirea influentei. Decizia a fost urmata de un recurs din ambele tabere. Atat cei doi fosti sefi din fotbalul autohton, cat si reprezentantii DNA au atacat hotararea pronuntata pe fond in dosarul trimis in instanta in 2013.

author avatar
Cristina Stefan
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger