AcasăSPORTSandu Lungu a rupt cantarul in doua inainte de Superkombat Oradea

Sandu Lungu a rupt cantarul in doua inainte de Superkombat Oradea

Primul Superkombat World Grand Prix din 2013 va avea loc sambata, la Oradea, iar Sandu Lungu, una dintre vedetele serii, si-a propus sa rupa efectiv ringul cu adversarul sau, britanicul Jason Dutton.

Pana sa-si indeplineasca obiectivul, Sandu Lungu a reusit sa rupa, realmente, cantarul oficial, vineri, la prezentarea luptatorilor ce a avut loc in Oradea Shopping City.

Conform arenabihoreana.ro, Sandu Lungu a dat peste cap cantarul oficial, care a refuzat, din trei incercari, sa arate greutatea luptatorului, asta desi Ciprian Sora, antrenorul si prietenul sau, a precizat ca „Muntele Bihorului” a slabit, ajungand la „numai” 165 de kilograme.

Chiar si asa, Sandu Lungu are cu peste 30 de kilograme mai mult decat adversarul sau, care a venit la Oradea insotit de un intreg staff personal.

Superkombat World Grand Prix Oradea permite fanilor sporturilor de contact sa-l revada la lucru pe Bogdan Stoica, dupa o pauza de un an, cauzata de un accident de circulatie, dar si sa vada la lucru cativa dintre luptatorii remarcati de presedintele Eduard Irimia in cadrul preselectiilor la nivel mondial care au avut loc in primele luni ale anului.

author avatar
Cristi Ionita
1.506 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger