AcasăSPORTSandu il „spala” pe Avram, dar il „usuca” in alta parte!

Sandu il „spala” pe Avram, dar il „usuca” in alta parte!

Mircea Sandu a hotarat ca Vasile Avram (foto medalion) este bun de pensie

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal a facut o pleadoarie pentru Vasile Avram, dar a anuntat ca acesta nu va mai putea ramane in functie, chiar daca va fi declarat nevinovat.

Mircea Sandu a hotarat ca Vasile Avram (foto medalion) este bun de pensie

Omul care l-a pus pe Vasile Avram in functia de presedinte al CCA s-a simtit nevoit sa ia pozitie in fata opiniei publice. Mircea Sandu a „iesit” si si-a jucat rolul de conducator al FRF, ce trebuie sa ia masurile de rigoare. „Eu nu cred in vinovatia lui Avram. In timp ce a condus Comsia, nu am ce sa-i reprosez atat profesional, cat nici in viata privata”, i-a sustinut Nasu’ cauza. Totusi, Sandu a tinut sa precizeze ca proaspatul incarcerat nu mai are ce cauta in sistem. „Daca va fi gasit nevinovat, Avram nu mai poate reveni in arbitraj, fapta e consumata. Ca si Costica (n.r. Gheorghe Constantin) nu mai poate reveni in arbitraj. Nici peste zece ani nu vor mai fi reabilitati in fata opiniei publice, chiar daca nu au gresit”, a conchis presedintele FRF.

Vasile Avram

Desi cel mai vehiculat nume pentru functia lui Avram a fost a lui Ion Craciunescu, acesta nu este in gratiile conducerii Federatiei, cel mai bine vazut fiind fostul presedinte CCA, Aron Huzu.

Relatia cu CCA? Pur administrativa!

Mircea Sandu s-a dezvinovatit in legatura cu situatia dezastroasa a arbitrajului, a carei conducere din ultimii ani a ajuns dupa gratii. „ Intre FRF si CCA nu exista decat o legatura administrativa. Prin functia pe care o am eu propun presedintele CCA si validez membrii Comisiei. Chiar am hotarat sa fie mutat si sediu ca sa nu mai fie identificat cu Federatia. Comisia este desinestatatoare”, a mai spus Sandu.

Oficialii clubului FCM Targu Mures au anuntat ca se dezic de actiunile omului de afaceri Sorin Terbea, arestat in cazul “Vasile Avram”. Bela Tatar, presedintele C.A. FCM Targu Mures, a afirmat ca Terbea nu are o functie oficiala la echipa antrenata de Nelutu Sabau.

 

 

 

 

author avatar
Sebastian Stan
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger