AcasăSPORTSandu: "Blatter m-a imbratisat atunci cand a aflat ca am cancer"

Sandu: „Blatter m-a imbratisat atunci cand a aflat ca am cancer”

Blatter, Sandu si Boc l-au aniversat pe Boc

Presedintele FIFA a luat parte, ieri, la inaugurarea Complexului Sportiv de la Buftea, alaturi de Mircea Sandu si de premierul Emil Boc.

Blatter, Sandu si Boc l-au aniversat pe Boc

Inaugurarea complexului de la Buftea a coincis cu ziua in care a avut loc primul meci oficial pe „National Arena” din Bucuresti, confruntarea Romania – Franta. La evenimentul din Ilfov a luat parte presedintele FRF, Mircea Sandu, care i-a avut ca invitati speciali pe liderul FIFA, Sepp Blatter, dar si pe seful de la „Palatul Victoria”, Emil Boc. „E un moment important pentru Romania, sint onorat si bucuros sa fiu prezent aici. Aveti o tara minunata, mare, fotbalul trebuie sa aduca toti oamenii impreuna, in spiritul respectului si fair-play-ului”, a declarat Blatter.

Mircea Sandu a povestit o intalnire pe care a avut-o cu presedintele FIFA in urma cu doi ani. „As vrea sa va deconspir ceva foarte sentimental. Cand presedintele Blatter a aflat ca sunt bolnav acum doi ani, m-a imbratisat si mi-a spus ca imi da din energia sa pozitiva, cateva vorbe care m-au incurajat foarte mult pentru ceea ce a urmat in activitatea mea ulterioara, care ma ajuta si acum”, a spus Sandu, care s-a imbratisat apoi cu Blatter.

author avatar
Sebastian Stan
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger