AcasăSPORTSandra Izbasa, cea mai sexy gimnasta romanca

Sandra Izbasa, cea mai sexy gimnasta romanca

SUCCES. Sandra Izbasa a castigat medalia de aur la sarituri

Site-ul american ranker.com a stabilit ca Sandra Izbasa este cea mai sexy gimnasta din Romania.

Daca ne luam dupa ierarhia celor mai sexy gimnaste din lume, putem spune ca Sandra Izbasa a depasit-o la mare lupta pe Catalina Ponor, in conditiile in care prima a ocupat locul 12 la general, iar a doua locul 15.

Ierarhia poate fi acuzata de subiectivism daca ne gandim ca americancele fac legea in top 10.

Desi are 26 de ani, Kristina Baskett nu s-a remarcat la nivel international. Totusi, ea a castigat cu autoritate lupta pentru cea mai sexy gimnasta, depasindu-le pe McKayla Maroney (17 ani, campioana si vicecampioana olimpica) si Alicia Sacramone (25 de ani, vicecampioana olimpica si de patru ori campioana mondiala).

Kristina Baskett

Prima non-americanca din top este rusoaica Aliya Mustafina, ocupanta locului 6. La aproape 19 ani, Aliya are, deja, in palmares patru medalii olimpice (una de aur), cinci medalii cucerite la Campionatul Mondial (doua de aur si trei de argint) si sase medalii cucerite la Campionatul European (trei de aur si trei de argint).

Daca la capitolul frumusete nu si-au putut depasi adversarele, conform ranker.com, Sandra Izbasa si Catalina Ponor stau mult mai bine la capitolul palmares. Sandra este dubla campioana olimpica, vicecampioana mondiala si de sapte ori campioana europeana, iar Catalina este tripla campioana olimpica, tripla vicecampioana mondiala si de sapte ori campioana europeana.

author avatar
Cristi Ionita
2.266 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger