Cauta

SANCTIONAT DE UEFA, RADOI VA PLATI DIN BUZUNAR AMENDA!

A fost candva unul dintre cei mai iubiti stelisti, dar actualul antrenor al campioanei Romaniei este in pericol sa devina o persona non-grata din cauza startului slab de sezon.

Prezenta pe banca l-a costat pe Radoi 50.000 de euro

In momentul in care a fost instalat antrenor la Steaua, olteanul visa frumos la castigarea titlului si la calificarea in optimile UEFA Champions League. Unul dintre obiective a fost deja ratat, iar situatia din competitia interna este ridicola, Steaua aflandu-se in pericol de a rata accederea in play-off-ul pentru titlu. Desi este legat printr-o relatie de rudenie de Gigi Becali, dar si a creditat clubul, Mirel Radoi este in pericol de a fi demis. Patronul Stelei si-a pierdut rabdarea si a inceput sa-i bage bete in roate finului sau, in speranta ca va scapa cat mai rapid de acesta. Deocamdata nu a reusit, dar este cert ca Radoi isi joaca postul in dubla cu Rosenborg Trondheim, din play-off-ul Europa League. UEFA s-a implicat ieri, in mod indirect, in duelul dintre cei doi. Forul de la Nyon a tinut, practic, partea lui Becali. Pentru ca a antrenat echipa in preliminariile UCL fara a avea licenta, tehnicianul Stelei a fost suspendat din toate competitiile europene intercluburi. Radoi nu-si mai poate ajuta elevii de pe marginea terenului pana nu obtine licenta de antrenor. Astfel, la dubla cu Rosenborg, Radoi va fi nevoit sa stea in tribuna, fapt care ii va ingreuna si mai mult situatia. Nonsalant, Becali a afirmat, dupa aflarea deciziei, ca „era de asteptat.

Becali abia asteapta sa puna un antrenor care sa "danseze" dupa cum canta el

Oricum, mie imi convine mai mult ca Mirel sa antreneze echipa din loja”. In plus, FCSB a fost amendata cu 50.000 de euro, suma care va fi suportata integral de antrenor.

Dileme pentru Rosenborg

Situatia lui Radoi pe banca Stelei este si mai dificila daca ne gandim ca Rosenborg, adversara de joi seara a campioanei Romaniei, este in forma maxima. Norvegienii au 10 victorii la rand si au pierdut un singur meci din ultimele 22 oficiale. Iar antrenorul Karl Ingebrigtsen vine la Bucuresti cu tot ce are mai bun, inclusiv cu golgeterii Helland si Soderlund, care au marcat impreuna 31 dintre cele 55 de goluri reusite de Rosenborg. Ramane de vazut cine ii va anihila, in conditiile in care Fernando Varela este suspendat, dar si daca Radoi il va sacrifica pe Alexandru Chipciu. Cei doi au avut un conflict in timpul meciului cu ASA Targu Mures, 1-1, si tehnicianul ar vrea sa-l forteze pe Nicusor Stanciu in locul septarului.

Ultimele stiri

  • Evoluția acțiunii Transgaz (TGN) în anul 2023
  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Exit mobile version