AcasăRecomandariSanatos si bun de munca, Becali lucreaza la Academia nasului Hagi

Sanatos si bun de munca, Becali lucreaza la Academia nasului Hagi

Finantatorul clubului Steaua este apt de munca, ieri petrecandu-si prima zi de lucru in cadrul Academiei „Gheorghe Hagi”, de pe insula Ovidiu.

Gigi Becali are toate motivele sa zambeasca

Pentru prima data de la retinerea sa, Gigi Becali a iesit din inchisoare cu alt scop decat acela al prezentarii sale in fata vreunei instante de judecata. Ieri dimineata, latifundiarul si-a luat in primire biroul rezervat la academia nasului Gheorghe Hagi, noul sau loc de munca, aprobat de conducerea Penitenciarului Poarta Alba. „Noi avem un contract semnat cu penitenciarul care prevede ca numai dansii pot oferi detalii despre detinuti”, a declarat Ciprian Mihai, ofiterul de presa al Academiei. La inceputul anului, Gigi Becali a inaintat o cerere prin care solicita sa fie lasat sa munceasca la clubul de fotbal al „Regelui”, insa patronul FC Steaua a fost inclus abia acum in lotul de condamnati de la Poarta Alba trimis pe insula Ovidiu. Programul este unul cat se poate de lejer: dimineata este transportat la locul de munca, unde presteaza fara a fi supravegheat de gardieni, iar seara se intoarce in celula inchisorii.
Neoficial, se pare ca Becali va beneficia in luna mai si de o zi de „libertate”, putand alege sa vina la Bucuresti pentru a-si vizita familia.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
555 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger