AcasăSPORTSambata, la mare, competitie de triatlon

Sambata, la mare, competitie de triatlon

(foto: facebook/NO-Stress-Triathlon)

Dornicii de adrenalina si sport sunt asteptati sambata la Neptun, unde va avea loc proba de triatlon „No Stress Trai”, ce prevede inot, ciclism si maraton.

(foto: facebook/NO-Stress-Triathlon)

Sambata, 1 septembrie, la Neptun – Olimp, va avea loc competitia locala de triatlon, „No Stress Trai”, adresata tututor celor care vor sa faca miscare dar n-au timp sau poate nici ocazia pentru asta.

In cadrul competitiei sportive de triatlon „No Stress Trai” vor existra trei probe, competitorii urmand sa inoate 500 de metri, sa pedaleze 20 de kilometri, 90% din distanta de parcurs cu bicicleta urmand sa se desfasoare pe teren off road, si sa alerge cinci kilometri pe malul marii.

„Se inoata in apa marii cu START din Olimp, plaja Paparatzzi, apoi se pedaleaza off road (90%) prin paduri, pe faleza dintre Olimp si Costinesti, se intra pe o portiune de asfalt de aprox 2 km, apoi se intra din nou in off road pe faleza, pe langa lacul 23 August, din nou prin padure si se coboara catra plaja. Alergarea de 5 km este exclusiv pe malul marii, pe nisip tare si mai putin tare, pe langa faleza catre Costinesti si retur catre FINISH, in Olimp”, au anuntat organizatorii intrecerii de triatlon „No Stress Trai” prin intermediul site-ului personal.

Conform acestora taxa de participare la competitia de triatlon „No Stress Trai” este de 85 de lei pentru proba de stafeta si 100 de lei in cazul probei individuale.

Intrecerea de triatlon „No Stress Trai” debuteaza sambata de la ora 10.00, cand toti concurentii trebuie sa aiba bicicletele in rastel si numerele pregatite, atat pentru bicicleta cat si pentru alergare. Ulterior, in intervalul orar 10.00 – 10.30 organizatorii vor scrie pe bratul inotatorilor numerele de concurs, startul triathlonului urmand a avea loc la ora 11.00.

„La ora 10.30 va avea loc o sedinta tehnica, pe plaja, in care vom face o recapitulare a traseului, tranzitiilor, punctelor importante”, au explicat organizatorii probei de triatlon „No Stress Trai”.

Dupa finalizarea probei participantii se vor putea destinde in cadrul petrecerii care va fi realizata de organizatorii probei de triatlon „No Stress Trai”.

author avatar
Ionut Zgimbau
267 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger