AcasăSPORTSalvarea Rapidului vine din Franta! Olivier Sadran da 1,5 milioane de euro

Salvarea Rapidului vine din Franta! Olivier Sadran da 1,5 milioane de euro

Sadran s-a umplut de bani cu o firma care asigura cateringul pentru mai multe companii aeriene de top

De mai bine de un an, oficialii clubului de fotbal Rapid Bucuresti cauta solutii pentru relansarea gruparii din Giulesti, insa niciun afacerist bazat nu a reusit sa se implice activ.

Sadran s-a umplut de bani cu o firma care asigura cateringul pentru mai multe companii aeriene de top

Dupa despartirea de George Copos, rapidistii au intrat pe mainile lui Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu, afaceristi care doar au reusit sa tina clubul de pe o zi pe alta. De altfel, actualii fotbalisti de la Rapid s-au plans, prin vocea fundasului Nicolae Vasile, ca si-au incasat doar cate un salariu din cele 6-7 restante.

„Le urez Sarbatori Fericite domnilor Zamfir si Cristescu. Sunt sigur ca fac tot ce pot sa gaseasca solutii, dar cand negociaza cu alti oameni de afaceri as vrea sa se uite si in ochii nostri, sa ne vada durerea. Este adevarat, am primit cate un salariu, dar mi se pare foarte putin in conditiile in care mai avem cate 6-7 salarii restante” a fost mesajul cutremurator facut de Nicolae Vasile, via Digi Sport.

Salvarea Rapidului ar putea veni tocmai din Franta, respectiv de la Olivier Sadran, presedintele FC Toulouse. Gruparea antrenata de Alain Casanova are deja, in lot, un fost rapidist, pe mijlocasul Mihai Roman, iar Sadran vrea sa aduca la Toulouse inca doi jucatori din Giulesti.
Roman a confirmat, pentru Digi Sport, ca Toulouse ii monitorizeaza pe Nicolae Vasile si Alexandru Ionita. Cu aceasta ocazie, Roman a recunoscut si ca el a renuntat la salariul pe un an pentru a putea pleca la Toulouse, „unde nu se intarzie nici macar cu o zi plata salariului”.

Rapid isi vinde cei mai buni jucatori pentru a supravietui

Presa franceza vorbeste si ea despre interesul lui Toulouse pentru Nicolae Vasile si Alexandru Ionita. Ba chiar se inainteaza si o varianta de transfer inca din aceasta iarna. Concret, Toulouse ar urma sa plateasca 1,5 milioane de euro pentru cei doi si ar urma sa-i lase pe fotbalisti in Giulesti pana la vara. Despre Alexandru Ionita s-a spus ca ar putea pleca la Astra Giurgiu, dar mutarea inca nu a fost oficializata.

Banii ar reprezenta o adevarata mana cereasca pentru actualii conducatori ai Rapidului. Cu 1,5 milioane de euro, Zamfir si Cristescu ar putea rezolva problema salariilor restante fata de actuali jucatori si ar putea tine echipe pana in momentul in care va intra in functiune planul gandit de impresarul Florin Manea, fiul fostului mare jucator al Rapidului Nicolae Manea.

author avatar
Cristi Ionita
771 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger