AcasăSPORTSalvadorianul Bonilla, nervos ca Hagi l-a dat afara dupa 50 de zile...

Salvadorianul Bonilla, nervos ca Hagi l-a dat afara dupa 50 de zile de concediu

Bonilla a confundat fotbalul european cu amatorismul din El Salvador

Atacantul salvadorian Nelson Bonilla a declarat, intr-un interviu acordat presei din tara sa natala, ca nu a mai fost dorit la Viitorul Constanta deoarece a jucat cu echipa nationala la Gold Cup.

Bonilla a confundat fotbalul european cu amatorismul din El Salvador

Bonilla il acuza pe Gica Hagi ca i-a intors spatele si nu a mai vrut sa-i vorbeasca dupa revenirea de la Gold Cup. „Credeam ca Hagi ma va sprijini cel mai mult, dar el mi-a intors spatele. Am ramas fara echipa pentru ca m-am dus la Gold Cup. Cand am ajuns in Romania, am vazut ca lucrurile nu sunt asa cum speram, insa ii multumesc Domnului ca m-am transferat in Azerbaidjan. Nu stiu de ce nu am incheiat bine relatia cu Hagi. Nu mi-a raspuns. Eu l-am sunat, dar el nu a vrut sa vorbeasca cu mine pe motiv ca am fost plecat o luna si jumatate”, a rabufnit Bonilla. In interviul acordat „La Prensa Grafica”, atacantul salvadorian care a stat in concediu prelungit de aproape 50 de zile (!) afirma ca „azerii de la Zira au facut cele mai mari eforturi si asa am ajuns la ei. E un fotbal interesant aici, nu e mare diferenta, dar este mai buna liga romana. Fotbalul romanesc este mai bine organizat. In Europa, baza materiala este mai buna decat cea din El Salvador”.
Nelson Bonilla a ajuns la Viitorul Constanta in vara lui 2014. A disputat 25 de meciuri in Liga 1, marcand sapte goluri.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger