AcasăSPORTSalariul lui Hulk, motiv de greva in Rusia

Salariul lui Hulk, motiv de greva in Rusia

Salariile Hulk si Witsel inseamna cam 10% din bugetul total al lui Zenit

Gruparea rusa Zenit St. Petersburg parea sa fi fost marea castigatoare a campaniei de mercato din vara, dupa achizitionarea brazilianului Hulk si a belgianului Axel Witsel, insa venirea celor doi a aruncat in aer vestiarul condus de antrenorul italian Luciano Spalletti.

Salariile Hulk si Witsel inseamna cam 10% din bugetul total al lui Zenit

Gelosi pe contractele extrem de avantajoase ale celor doi fotbalisti achizitionati de Zenit in vara, mijlocasul Igor Denisov si atacantul Alexander Kerzhakov au refuzat sa se antreneze inaintea meciului de la Samara, disputat sambata si incheiat la egalitate, 2-2 .

Cei doi internationali rusi nu concep ca Hulk si Witsel sa castige cam de patru ori mai multi bani decat ei si au pornit o adevarata greva la Stadionul „Petrovski”. Spalletti nu a acceptat derapajul acestora si i-a trimis la echipa a doua, insa atmosfera din sanul echipei pare sa fie tot mai incinsa, cei doi rebeli avand sustinerea co-nationalilor si inclusiv a capitanului Viaceslav Malafeev. Hulk si Witsel sunt, de departe, cei mai bine platiti jucatori din lotul lui Zenit. Brazilianul are un salariu minim de 6,5 milioane de euro, la care se pot adauga bonusuri de pana la 3,5 milioane de euro. In schimb, mijlocasul belgian are un salariu minim de 3,5 milioane de euro plus bonusuri de pana la 1,5 milioane de euro.

author avatar
Cristi Ionita
295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger