AcasăSPORTSalariul brazilianului Platini agita vestiarul "cainilor"

Salariul brazilianului Platini agita vestiarul „cainilor”

Platini are 16 goluri marcate pentru TSKA Sofia in 47 de meciuri

Noul atacant al liderului FC Dinamo – al carui transfer a fost oficializat ieri – este privit cu invidie de restul colegilor din pricina salariului urias pe care il va primi: aproximativ 400.000 de euro pe sezon.

Platini are 16 goluri marcate pentru TSKA Sofia in 47 de meciuri

Aducerea lui Michel Platini (28 de ani) arunca deja in aer vestiarul liderului Dinamo si asta numai din vina actionarilor. Colegii atacantului transferat de la TSKA Sofia s-au interesat ce venit avea fotbalistul in Bulgaria si au incremenit cand fost informati ca sud-americanul castiga 400.000 de euro pe sezon numai din salariu, suma la care se adaugau diferite bonusuri in functie de performantele individuale si ale echipei. Se pare ca jucatorul nascut intr-o suburbie a capitalei Brasilia, fotbalist care a mai trecut in cariera sa pe la Pachuca, Araguaina, Gremio Anapolis, South China, Veranopolis si Chernomoret Burgas, va incasa aceeasi bani si in Stefan cel Mare. Cum la Dinamo media contractelor este de 10.000 de euro pe luna, nu-i de mirare ca veteranii din lotul echipei antrenate de Liviu Ciobotariu au luat foc. Cu toate acestea, infuzia de capital la Dinamo este evidenta, conducerea clubului luand decizia, saptamana trecuta, sa prelungeasca pana in 2014 angajamentele veteranilor Ionel Danciulescu, Marius Niculae si Catalin Munteanu.

„Bulgar” de patru ani

Brazilianul Michel Platini Ferreira Mesquita a sosit in Europa acum patru ani, semnand cu gruparea bulgara Chernomoret Burgas. De altfel, sud-americanul a evoluat pe „Batranul continet” doar in tara vecina, fiind achizitionat de TSKA Sofia dupa un singur sezon petrecut la Burgas. Pentru gruparea sofiota, Platini a marcat 16 goluri in 47 de meciuri.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
479 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger