AcasăSPORTSahtior-ul lui Mircea Lucescu scoate milioanele pentru "Briliantul" Stelei

Sahtior-ul lui Mircea Lucescu scoate milioanele pentru „Briliantul” Stelei

Desi activeaza de un deceniu in campionatul Ucrainei, Mircea Lucescu incepe sa se implice tot mai des si in Liga 1. Cu sfaturi si nu numai,, tehnicianul le ajuta atat pe Dinamo, cat si pe Steaua.

Chiriches este considerat cel mai bun fotbalist din lotul Stelei

Cum trupa din Stefan cel Mare ramane formatia sa de suflet, Mircea Lucescu a acceptat sa joace rolul de consilier al dinamovistilor, el oferindu-i sfaturi noului actionar majoritar, Ionut Negoita. Totusi, parcursul Stelei din Europa nu l-a lasat indiferent, iar „Il Luce” este acum pregatit sa puna bazele unei colaborari fructuoase cu gurparea „militara”. Concret, antrenorul Sahtiorului vrea sa-si completeze echipa cu internationalul Vlad Chiriches, cel mai tare produs de export al Stelei.

Conform presei din Ucraina, „minerii” sunt gata sa dea 15 milioane de euro pe vedeta „ros-albastrilor”. „Poate juca si pe dreapta, in locul croatului Darijo Srna”, au scris jurnalistii vecini. Mihai Stoica, managerul Stelei, a confirmat interesul team-ului din Donetk, precizand ca „David Luiz, Thiago Silva si Varane nu au linistea lui Vlad Chiriches cu mingea la picior. Daca Sahtior plateste 15 milioane de euro si Chiriches vrea sa plece, atunci afacerea se va face!”.

author avatar
Cristi Ionita
467 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger