AcasăSPORTSahtior e istorie! Mircea Lucescu se intoarce la o echipa unde e...

Sahtior e istorie! Mircea Lucescu se intoarce la o echipa unde e extrem de iubit

(sursa foto ziuanews.ro)

Mircea Lucescu anunta ca vrea sa mai stea cel putin inca un sezon la Sahtior Donetk, dar tehnicianul roman a primit, de curand, o oferta care l-a pus pe ganduri.

(sursa foto ziuanews.ro)

Galatasaray Istanbul, una dintre echipele de top ale Europei, pentru care Mircea Lucescu a scris istorie intre 2000 si 2002, trece prin momente dificile, iar baskanii sunt gata sa faca orice pentru a-l readuce pe antrenorul roman.

In ciuda investitiilor masive din vara anului trecut, Galatasaray ocupa locul 2 in Turcia, la 10 puncte in urma liderului Fenerbahce, si a parasit UEFA Champions League inca din faza optimilor de finala.

In aceste conditii, oficialii Galatei vor sa se desparta, in vara, de Roberto Mancini, actualul antrenor al turcilor, si sa-l aduca pe Mircea Lucescu. Conform presei din Turcia, romanul ar beneficia de aceleasi conditii ca la Sahtior, atat la nivel salarial, cat si la nivel de buget de achizitii. Iar jurnalistii din Istanbul sunt siguri ca tehnicianul roman este foarte aproape sa bata palma cu Unal Aysal, presedintele Galatei, mizand mai ales ca Lucescu (69 de ani) este constient ca Galatasaray ii ofera sansa sa obtina rezultate mai bune in Liga Campionilor.

Desi a stat doar doi ani in primul mandat pe banca Galatei, Mircea Lucescu a castigat titlul si Supercupa Europei, trofee pentru care a ajuns sa fie extrem de iubit la Istanbul.

author avatar
Cristi Ionita
935 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger