AcasăSPORTSacoul lui Rednic, victorie la debut pe banca lui Standard Liege

Sacoul lui Rednic, victorie la debut pe banca lui Standard Liege

Rednic a scos de la naftalina sacoul din 1996

Tehnicianul roman Mircea Rednic a debutat cu o victorie pe banca gruparii Standard Liege. Miercuri seara, „rosii” s-au impus cu 2-0 pe terenul lui KRC Genk, formatie care nu pieduse niciun meci in acest sezon!

Rednic a scos de la naftalina sacoul din 1996

Primii pasi facuti de Mircea Rednic in rolul de „principal” la echipa din Liege au fost impresionati. In doua zile, acesta a reusit sa-i monteze pe fotbalistii sai si a adus trei puncte din deplasarea de la Genk.

Rednic a aratat ca stie sa mai faca un "stop" ca la carte

„Trebuie sa-mi felicit jucatorii si secundul care m-a ajutat foarte mult in pregatirea meciului. Si rezervele au intrat bine, iar jucatorii trebuie sa stie ca toti vor primi sanse, nimeni nu este titular de drept”, a declarat Rednic.

Goreaux (stanga) a tras din greu pentru victoria lui Standard

La meciul de miercuri seara, de pe „Cristal Arena”, fostul antrenor al lui Petrolul a purtat un sacou special.

Sacoul lui Rednic, felicitat de antrenorul lui Genk

„Am ales sa imbrac pentru duelul cu Genk un sacoul pe care clubul mi l-a daruit in 1996, anul in care m-am despartit de Standard ca jucator. S-ar putea sa port aceasta haina la fiecare meci de acum inainte”, a spus Mircea Rednic, pregatit sa-si creeze o superstitie de la prima aparitie pe banca „rosiilor”.

„Rebelii” s-au facut baieti cuminti

Van Damme, Ciman si Goreaux, trei dintre cei patru jucatori de la Standard Liege care au reactionat negativ fata de inlocuirea antrenorului olandez Ron Jans cu Mircea Rednic, au fost folositi la Genk inca din primul minut, semn ca „Strambul” nu le poarta deocamdata pica. Mai mult, Van Damme si Goreaux au tinut sa-l felicite pe Rednic pentru inceputul de drum. „Nu exista o modalitate mai buna pentru ca noul tehnician sa debuteze. Este o mare victorie si speram sa o tinem tot asa”, a declarat Jelle Van Damme. In acest moment, Standard ocupa locul 8 in Jupiler Pro League, la sase puncte in spatele formatiilor fruntase,  Zulte-Waregem si RSC Anderlecht.

author avatar
Sebastian Stan
244 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger