AcasăSPORTSabau si Andone, favoriti sa preia FC Vaslui

Sabau si Andone, favoriti sa preia FC Vaslui

Sabau a antrenat ultima oara pe FCM Tg.Mures

Fostii dinamovisti sunt primii pe lista intocmita de finantatorul moldovean. Cel mai probabil, echipa va avea un nou staff tehnic la sfarsitul turului de campionat.

Sabau a antrenat ultima oara pe FCM Tg.Mures

Nu este pentru prima data cand Adrian Porumboiu incearca sa-l aduca la Vaslui pe Ioan Ovidiu Sabau, precedentele negocieri avand loc in vara anului trecut, imediat dupa demiterea spaniolului Juan Ramon Lopez Caro. Atunci, nu s-a semnat un contract deoarece fostul international avea pretentii considerate „exagerate” de Porumboiu: salariu anual de 300.000 de euro si angajament pe trei sezoane. Din cate se pare, tratativele actuale vor porni tot de la aceste cifre, cu mentiunea ca magnatul vasluian este dispus, acum, sa accepte toate conditiile cerute de „Mot”.

„Falcosul” asteapta un telefon

Andone este liber de contract din luna iunie a.c

Ioan Andone este liber de contract si deloc scump, fostul „principal” al lui Dinamo fiind mai degraba preocupat sa-si gaseasca un loc de munca decat sa tinteasca salarii uriase. De altfel, tocmai acest aspect se poate dovedi decisiv in negocierile cu Adrian Porumboiu, un patron obisnuit pana acum sa plateasca „regeste” toti antrenorii perindati pe la club.

„Tataie” Hizo are ultimatum

Infrangerea din Regie, cu Sportul (0-1), i-a pecetluit soarta lui Viorel Hizo. Chiar daca echipa are un meci decisiv, joi, in Europa League, cu Lazio Roma, iar o victorie poate califica FC Vaslui in faza urmatoare, Porumboiu nu ii va mai acorda credit „Dulaului”. Asta, cu toate ca surse din anturajul „galben-verzilor” afirma ca  Hizo este mai implicat la antrenamente chiar decat elevii sai, iar pe deasupra stapaneste la perfectie si tehnica navigarii pe Internet.

Surprize in Europa

Sambata a fost o zi neagra pentru cateva dintre marile favorite, rezultate surprinzatoare inregistrandu-se pe intreg continentul:

Getafe – FC Barcelona 1-0

Man. – Newcastle 1-1

Augsburg – Wolfsburg 2-0

Austria Viena – Wiener Neustadt 2-2

PAOK Salonic – Kerkyra 0-0

author avatar
Laurentiu Teodorescu
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger