AcasăSPORTSabau: "Mai vreau jucatori"

Sabau: „Mai vreau jucatori”

Sabau spera sa-si poata intari, cat de curand, lotul

Al treilea amical al Rapidului din aceasta vara, 1-1 cu MSK Zilina, a produs zazanie in tabara giulestenilor, antrenorul Ovidiu Ioan Sabau declarandu-se nemultumit de lotul subtire avut la dispozitie.

Sabau spera sa-si poata intari, cat de curand, lotul

Tehnicianul giulestenilor a apreciat efortul depus de elevii sai, insa a precizat ca Rapid ar mai avea nevoie de cel putin doi jucatori, un mijlocas central care sa-l inlocuiasca pe Dan Alexa, plecat in Cipru, la Anorthosis Famagusta, si un atacant de careu, principala varianta fiind, in acest moment, macedoneanul Baze Ilijoski, fost la FC Brasov. Sabau i-a transmis, in direct, patronului George Copos ca spera ca aceste mutari sa fie perfectate cat mai rapid.

„Avem un lot bun, insa este clar ca mai avem nevoie de 2-3 jucatori. De asemenea, sper ca Rui Duarte sa reintre cat mai rapid in programul echipei, pentru ca este o piesa importanta” a precizat Nelutu Sabau dupa amicalul cu MSK Zilina incheiat la egalitate, 1-1. Altfel, fanii Rapidului se tem ca, sub conducerea actualului antrenor echipa va avea un parcurs identic precum in mandatul lui Razvan Lucescu. Ambii tehnicieni sunt considerati adeptii unui stil defensiv si, cu Sabau la timona, Rapidul a ajuns la al doilea egal consecutiv, 2-2 cu Kosice si 1-1 cu Zilina, situatie care da de gandit in conditiile in care aproape 30% din meciurile jucate de giulesteni cu Razvan Lucescu la timona s-au incheiat cu rezultate de egalitate (34 din 121).

author avatar
Cristi Ionita
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger