AcasăSPORTSabau a cerut la Vaslui un Mercedes 600 SL, musai model 2011!

Sabau a cerut la Vaslui un Mercedes 600 SL, musai model 2011!

FCM Tg.Mures este ultima echipa antrenata de Sabau

Ioan Ovidiu Sabau a fost la un pas sa preia conducerea tehnica a FC Vaslui, dar pretentiile antrenorului au fost mari. Printre altele, fostul international a cerut ca Adrian Porumboiu sa nu se apropie la mai putin de trei kilometri de stadion.

FCM Tg.Mures este ultima echipa antrenata de Sabau

Finantatorul moldovenilor a dezvaluit ca negocierile cu Ioan Ovidiu Sabau nu s-au finalizat din vina exclusiva a antrenorului, ale carui pretentii l-ar fi facut invidios pana si pe Lopez Caro – tehnicianul iberic care i-a facut peri albi lui Adrian Porumboiu.  „M-au socat cererile pe care le-a avut Sabau. A pus niste conditii la care nici nu te poti gandi, daramite sa le si accepti”, a povestit Porumboiu. Astfel, prima doleanta a „Martorului” a fost ca patronul echipei sa nu se apropie la mai putin de trei kilometri de stadion. Mai mult, patronul echipei nu avea voie sa faca declaratii despre jucatori la finalul meciurilor si ii era interzis accesul in vestiar, atat inainte, cat si dupa fiecare partida disputata de „galben-verzi”. Pentru confortul personal, Sabau i-a solicitat lui Porumboiu sa-i puna la dispozitie „un Mercedes 600 SL, musai model din 2011!”. Insa, nicio alta pretentie nu l-a speriat pe miliardarul vasluian mai tare ca aceasta: Sabau ar fi vrut ca, in cazul in care era demis, iar echipa urma sa castige campionatul in urmatorii doi ani, sa incaseze prima de titlu!

„Ii urez sa gaseasca vreo primarie sau niscaiva consilii locale care sa-i accepte conditiile astea trasnite, i-a transmis Adrian Porumboiu, aluzie la ultima formatie pregatita, FCM Targu Mures, finantata din bani publici.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
259 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger