AcasăSPORTSa vina Serena!

Sa vina Serena!

Simona Halep nu se mai sperie de „balaurul” Serena Williams

Plasata pe partea de tablou a favoritei Serena Williams, romanca Simona Halep si-a egalat performanta din 2014 si va avea parte si anul acesta de o partida cu probabil cea mai buna jucatoare din istoria tenisului feminin.

Simona Halep nu se mai sperie de „balaurul” Serena Williams

In fata Carlei Suarez Navarro, Simona Halep a trebuit sa piarda primul set (5-7) pentru a-si face jocul obisnuit, unul bazat pe lovituri lungi si plasate in colturile terenului. Ce a urmat a fost o demonstratie de forta: 12 game-uri castigate din urmatoarele 13 (6-1, 6-1)!
Dupa meciul Simonei, pe terenul central de la Indian Wells a intrat Serena Williams. Liderul clasamentului WTA n-a stat prea mult la discutii cu elvetianca Timea Bacsinszky (nr.27), de care a dispus in doua seturi, 7-5, 6-3. Chiar daca este condusa cu 1-4 in confruntarile directe cu americanca, Halep nu se teme, iar la conferinta de presa de joi a vorbit plina de incredere, „chiar cu tupeu”, dupa cum au remarcat jurnalistii care i-au ascultat discursul.

Serena Williams

Sunt fericita ca am putut castiga, stiam cat de buna este Carla si ca va trebui sa lupt pentru fiecare punct. Cum, abia astept sa joc impotriva numarului 1 mondial, poate…”, a declarat Simona, care si-a reamintit si despre singura ei victoria la Williams, in grupa principala de la Turneul Campioanelor: „Serena e Serena, e numarul 1, e foarte puternica. Atunci a fost o zi mare pentru mine, hai sa zicem, cea mai mare zi! Am invatat ca daca am curajul sa ies pe teren si sa gandesc ca pot sa castig, chiar pot face asta. Daca sunt nervoasa, daca am emotii, e mult mai dificil sa joc impotriva ei. Trebuie doar sa crezi, sa incerci sa fii la nivel maxim si sa incerci orice pentru a castiga”.
La randul ei, Serena Williams n-a parut confortabila la gandul unui nou meci cu Halep: „
La Turneul Campioanelor au fost doua meciuri total diferite. Cred ca la prima partida nu am fost pregatita pentru replica pe care am primit-o, dar acum sunt pregatita. Ma astept sa fie o partida grea, deoarece Simona este o jucatoare foarte buna”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger