AcasăRecomandariSa vina Sarapova!

Sa vina Sarapova!

Senzational parcursul Simonei Halep la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Romanca joaca pentru titlu sambata, impotriva rusoaicei Maria Sarapova!

Simona Halep domina in prezent tenisul feminin mondial

Dupa Sloane Stephens (optima) si Svetlana Kuznetova (sferturi), a venit randul Andreei Petkovici sa cunoasca infrangerea in fata noului numar 3 WTA. Joi seara, pe „Philippe Chatrier”, romanca s-a impus in a doua semifinala feminina de la Roland Garros, 6-2, 7-6 (7-4); cu doua ore mai devreme, rusoaica Maria Sarapova obtinuse prima calificarea in finala, dupa 4-6, 7-5, 6-2 cu Eugenie Bouchard. Meciul cu nemtoaica Petkovici n-a avut suspans decat in setul secund, pe care adversara Simonei a reusit sa-l duca in tie-break. Experienta, stapanirea de sine si mai ales precizia loviturilor i-au adus lui Halep binemeritata calificare.
Pe langa calificarea in finala, intalnirea cu Andrea Petkovici a avut si o alta miza. Simona Halep a luptat pentru ultima treapta a podiumului in clasamentul WTA. Victoria a urcat-o pe sportive noastra pe locul 3, cu 6435 de puncte, peste Agnieszka Radwanska (poloneza are 5990 puncte). Daca se va impune si in finala de sambata cu Sarapova, Simona se va apropia la doar 15 de locul 2, ocupat in prezent de Na Li. Chinezoaica are 7450 de puncte, in timp ce Simona va face 7135 puncte!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
437 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger