AcasăSPORTS.O.S Real Madrid! Ajuta-ne, Modric!

S.O.S Real Madrid! Ajuta-ne, Modric!

Modric a fost prezentat deja la Madrid

Exasperat de startul mizerabil din Primera Division, Jose Mourinho a anuntat ca nu mai este dispus la concesii fata de vedetele Realului. Portughezul va taia in carne vie in cazul in care campioana Spaniei nu se trezeste.

Modric a fost prezentat deja la Madrid

Madrilenii sunt pe punctul sa inregistreze unul dintre cele mai slabe starturi de sezon din istorie, campioana Spaniei avand deja trei meciuri oficiale consecutive fara victorie (1-1 cu Valencia si 1-2 la Getafe, ambele in campionat, si 2-3 la Barcelona, in prima mansa din Supercupa).

Presa madrilena, impacientata de startul groaznic de campionat al lui Mourinho

Esecul suferit duminica seara pe terenul lui Getafe i-a produs o adevarata criza de nervi tehnicianului portughez. Cu un singur punct dupa primele doua etape, Realul este abia pe locul 15, la cinci lungimi in urma Barcelonei, care duminica seara s-a impus, cu 2-1, la Pamplona.

Luka are 57 de selectii si opt goluri marcate pentru Croatia

Mourinho se teme de ce este mai rau, mai ales ca pentru madrileni urmeaza returul cu Barcelona, din Supercupa, plus un meci cu imprevizibila Granada. Portughezul si-a anuntat super-vedetele de milioane ca nu mai au locul de titular asigurat in cazul in care vor evolua la fel de slab.

Fostul mijlocas al lui Tottenham va evolua la Real Madrid cu numarul 19

„The Special One” spera sa revitalizeze corabia gratie mijlocasului croat Luka Modric, fotbalist adus pentru 42 de milioane de euro de la Tottenham Hotspur. Desi abia a facut jonctiunea cu noii sai coechipieri, jucatorul ar putea deveni arma-surpriza a lui Mourinho pentru returul cu Barcelona.

Mai mult, Mourinho spera sa-l convinga si pe brazilianul Maicon, de la Inter Milano, sa aleaga o mutare pe „Santiago Bernabeu”, desi fundasul are semnat un precontract cu Chelsea. Maicon este vazut drept inlocuitorul ideal al lui Arbeloa, fotbalist considerat de mai toata lumea drept veriga slaba din defensiva madrilenilor.

author avatar
Cristi Ionita
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger