AcasăSPORTS-au saturat de fitele lui! Gabi Tamas este pe faras la West...

S-au saturat de fitele lui! Gabi Tamas este pe faras la West Brom. Vezi unde ar putea ajunge

Dupa aproape trei ani si jumatate petrecuti la West Bromwich Albion, fundasul roman Gabriel Tamas este pe punctul de a semna cu o noua echipa.

Tamas si-a pierdut locul de titular la West Brom, in special din cauza comportamentului imprevizibil, iar in sezonul 2012-2013 a fost folosit foarte putin, doar 600 de minute.

Vazut mai degraba ca o solutie de avarie, Tamas a bifat cele mai putine minute din cei sapte fundasi folositi de West Brom in actualul sezon.

Fotbalistul si-a dat de mai multe ori in petec. Intarzierile de la reunire erau la ordinea zilei, iar englezii nu au uitat ca, la sfarsitul lui 2010, Tamas a incasat un cartonas rosu special pentru a evita programul aglomerat de meciuri din Anglia si a putea efectua sarbatorile in Romania, alaturi de cei dragi.

Si cum contractul lui Tamas se apropie de final, expira in vara, englezii au decis ca este momentul de a activa clauza de prelungire pentru inca un sezon, dar doar pentru a-l folosi pe roman intr-un schimb de jucatori.

Conducerea clubului West Brom vrea sa-l faca pachet pe Tamas si sa-l trimita in Belgia, la Anderlecht Bruxelles, pentru a-l obtine la schimb pe atacantul Matias Suarez.

author avatar
Cristi Ionita
836 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger