AcasăSPORTS-au plans de lot, iar acum n-au loc la Saftica. Multescu comanda...

S-au plans de lot, iar acum n-au loc la Saftica. Multescu comanda peste 33 de dinamovisti

Antrenorul Gheorghe Multescu a avut la dispozitie, ieri, la reunirea lotului, 33 de jucatori, dintre care sapte fotbalisti noi, cativa urmand a fi transferati pentru echipa a doua a clubului. Tehnicianul a precizat ca lotul va fi definitivat joi, dupa clarificarea situatiei fotbalistilor Marius Alexe, Dragos Grigore si Cristian Balgradean, care au oferte de transfer.

 

Antrenament Dinamo

„Printre cei 33 de jucatori sunt si unii de la echipa a doua, si unii noi, pe care i-am vazut si pe care vreau sa-i mai vad si la prima echipa. Si Florentin Matei e tot in probe. Mai sunt unii care nu au actele complete. E un camerunez care un alt statut si un senegalez. Mai avem si un englez. La capitolul plecari, asteptam sa-si clarifice situatia cei trei, Alexe, Grigore si Balgradean. Nu stiu de unde au oferte, e problema conducerii”, a declarat Multescu.

Multescu are acum de unde alege jucatori

 

In ceea ce priveste viitorul echipei, noul antrenor din „Groapa” este increzator ca va obtine rezultate notabile: „A fost o discutie de inceput, ce proiect avem. E unul greu, dar foarte frumos. Ne asteapta multa munca, suferinta, umilinta, dar trebuie sa avem incredere. Ma asteptam sa fie probleme la Dinamo, dar nu chiar atat de multe. Dinamo va fi o echipa mai dinamica, mai ofensiva si sper sa fie si mai bine organizata. Sunt multe lucruri de facut”.

Dinamo va efectua un stagiu de pregatire la Poiana Brasov in perioada 22-29 iunie, urmand ca intre 1 si 13 iulie sa urmeze un program de pregatire in Anglia, unde sunt programate mai multe partide amicale.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger