AcasăRecomandariS-a trezit si seful FRF. Burleanu are mintea-n doliu

S-a trezit si seful FRF. Burleanu are mintea-n doliu

Federatia Romana de Fotbal solicita membrilor sai afiliati sa pastreze un moment de reculegere inaintea tuturor partidelor organizate de FRF pana la finalul acestui an, iar jucatorii sa poarte banderole negre pe toata aceasta perioada!

Ssst, presedintele FRF gandeste strategia de dezvoltare a fotbalului romanesc!

In urma tragediei din Club Colectiv (30 de tineri arsi de vii la un concert rock), Guvernul Romaniei a decretat trei zile de doliu nationale. Hotararea de la Palatul Victoria a trecut, insa, nebagata in seama de sefii fotbalului romanesc. Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, de la FRF si LPF s-a anuntat ca etapa 16 se joaca, nici nu se pune problema de amanare. „Nu trebuia sa se joace in astfel de momente, dar nu are cine sa mai conduca fotbalul. Daca as fi fost presedinte, dadeam dispozitie, cu de la mine putere, sa se intrerupa campionatul, pur si simplu, in aceste zile de doliu national! Nu se juca nici un meci, decideam peste ministrul Gabriela Szabo si toti ceilalti! Asta e, nu stim sa ne respectam mortii, nu stim sa ne respectam pe noi, nu stim nimic… Suntem niste nebuni!”, a reactionat Dumitru Dragomir. Fostul presedinte al LPF a fost completat de Mircea Sandu: „La niciun nivel, incepand de la juniori si pana la Liga 1, nu trebuia sa se desfasoare vreun eveniment dupa tragedia asta. Este doliu decretat de presedinte si de Guvern si atunci ar fi trebuit ca federatiile sportive, din respect pentru victime, sa se supuna si sa amane toate etapele”.
Urmare a valului de critici din mediul online si nu numai, FRF a reactionat ieri. Printr-un comunicat de presa, ca Razvan Burleanu avea altceva mai bun de facut decat sa dea explicatii intr-o conferinta. „Astazi este ultima zi de Doliu National (…) Solicitam tuturor membrilor afiliati sa prelungeasca perioada in care comemoram victimele tragediei, pastrand un moment de reculegere, iar jucatorii purtand banderole negre pana la finalul anului 2015”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
224 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger