AcasăRecomandariS-a terminat cu smecheria: Piturca ramane selectioner!

S-a terminat cu smecheria: Piturca ramane selectioner!

In plina implicare a politicului in activitatea fotbalistica, insusi presedintele Traian Basescu s-a trezit vorbind despre subiectul momentului: trebuie sau nu demis Victor Piturca?

Mai pe ocolite, Traian Basescu indica directia: Piturca (foto jos) trebuie sa ramana selectioner!
Victor Piturca
Mircea Sandu, indiferent la problemele echipei nationale

Spre deosebire de rivalii Victor Ponta si Liviu Dragnea, seful statului a ales sa se implice fatis in chestiunea indepartarii selectionerului. In direct pe B1 TV, Traian Basescu i-a luat apararea lui Victor Piturca, afirmand ca nu intelege de ce acesta a fost pus la zid dupa barajul cu Grecia din moment ce in contractul sau nu este prevazuta obligativitatea calificarii echipei nationale la Campionatul Mondial din Brazilia. In opinia liderului de la Cotroceni, oficialii Federatiei Romane de Fotbal nu au niciun motiv sa intrerupa colaborarea cu Piturca. „Nu ma mai bag si eu acum, dar imi aduce aminte mandatul. Imi place, nu-mi place Piturca, nu tine de mine, dar imi amintesc declaratiile pe care el le-a dat la inceputul mandatului, cand spunea clar ca nu are drept obiectiv calificarea la «mondiale» pentru ca nu are cu ce, si ca obiectivul contractului sau este calificarea la «europenele» din 2016. Eu asa tin minte”, a precizat Traian Basescu, nu inainte de a sublinia: „Sa nu-mi fie luate aceste afirmatii ca fiind fan Piturca!”.

In privinta meciului, presedintele a remarcat dorinta „tricolorilor” de-a lupta pana in ultimul minut: „Mi-a parut rau, nu m-am enervat. Mi-a parut rau. Am vazut fetele jucatorilor si tuturor le parea rau, ii durea sufletul si pe cei care au jucat mai bine si pe cei care au jucat mai putin bine. Mi-a parut rau in primul rand de ei, ca ma uitam la fatuca aia a lui Maxim – mi-e tare drag el, asa, ca are o fata…”.

Lui Mircea Sandu nu-i mai pasa

1-0 pentru Grecia in minutul 25? Mare scofala, lui Mircea Sandu nu-i pasa catusi de putin! Ca un adevarat conducator al fotbalului romanesc, „Nasu'” a uschit-o de pe Arena Nationala inainte sa se termine prima repriza. Nu este pentru prima data cand seful Federatiei procedeaza intocmai: la fel a facut si-n 2001, cand s-a incuiat in casa dupa barajul cu Slovenia, lasandu-l pe selectionerul Gica Hagi in fata plutonului de executie format din presa, fani, chibiti.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.327 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger