AcasăSPORTS-a stabilit programul Ligii I, sezonul 2013-2014! Steaua are un inceput criminal...

S-a stabilit programul Ligii I, sezonul 2013-2014! Steaua are un inceput criminal de campionat

Oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal au stabilit, luni, programul pentru Liga I, sezonul 2013-2014. Tragerea la sorti a fost una cu ghinion pentru campioana Steaua Bucuresti, care pe langa emotiile participaii in preliminariile Ligii Campionilor va trebui sa se descurce si cu un program infernal in debutul campionatului.

Teoretic, Steaua are un meci de incalzire in prima etapa, pe 20 iulie, cu Ceahlaul Piatra Neamt, pe teren propriu. Apoi, trupa din Ghencea are deplasari la Astra (etapa a doua), la Dinamo (etapa a patra) si la Gaz Metan Medias (etapa a sasea) si va juca acasa cu Rapid (etapa a treia, daca giulestenii se impun in barajul cu Concordia Chiajna) si cu CFR Cluj (etapa a cincea).

Sezonul 2013-2014 al Ligii I la fotbal incepe cu un meci extrem de tensionat, Poli Timisoara – Dinamo Bucuresti. Desi ambele formatii sunt departe de forma aratata in urma cu ceva ani, fanii banatenilor sunt cunoscuti pentru ura pe care o au fata de dinamovisti si foarte probabil vor crea o atmosfera nebuna.

Programul complet al primei etape a Ligii I, sezonul 2013-2014, arata astfel:

Corona Brasov – Otelul Galati

Universitatea Cluj – Petrolul Ploiesti

Pandurii Targu Jiu – FC Brasov

Sageata Navodari – Gaz Metan Medias

Poli Timisoara – Dinamo Bucuresti

FC Botosani – CFR Cluj

FC Vaslui – Concordia Chiajna/ Rapid Bucuresti

Viitorul Constanta – Astra Ploiesti

Steaua Bucuresti – Ceahlaul Piatra Neamt

Meciurile din prima etape se vor disputa pe 20 iulie si vor fi transmise in direct de Digi Sport, Dolce Sport si Antena 1. Pe 13 iulie, Concordia Chiajna si Rapid Bucuresti vor disputa un meci de baraj, intr-o singura mansa, pentru a se stabili a 18-a echipa inscrisa in Liga I.

author avatar
Cristi Ionita
896 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger