AcasăSPORTS-a saturat de Romania! Reghecampf lasa Steaua pentru Bundesliga

S-a saturat de Romania! Reghecampf lasa Steaua pentru Bundesliga

Reghecampf isi ia atacantul dorit

Ultimele scandaluri din Liga I i-au lasat un gust amar antrenorului Laurentiu Reghecampf, iar tehnicianul vrea sa profite de orice ocazie avuta pentru a emigra in tara in care a si copilarit, Germania.

Reghecampf a castigat peste 62% din meciurile in care a condus-o pe Steaua

Retras din activitatea de fotbalist la 34 de ani, Laurentiu Reghecampf, antrenorul campioanei en-titre, Steaua Bucuresti, are deja mai bine de trei ani si jumatate de antrenorat in Romania, perioada in care a mai trecut pe la Gloria Bistrita, Universitatea Craiova, FC Snagov si Concordia Chiajna.

Tehnicianul a lasat o impresie buna pe la fiecare echipa pe la care a trecut, dar si-a tras si imaginea de personaj controversat mai ales din cauza influentei avute de sotia sa, impresarul Anamaria Prodan.

S-a spus despre Reghecampf ca este un specialist al meciurilor castigate sau pierdute prin intermediul pariurilor sportive, dar si ca a castigat multe meciuri gratie influentei avute de sotia sa in echipele adverse.

Iar ultimele probleme din Liga I, legate de arbitraj, par sa-i fi pus capac. Nemultumit de prestatia centralului Istvan Kovacs la derby-ul Astra – Steaua, 1-1, Reghecampf le-a transmis apropiatilor ca s-a saturat de scandalurile din fotbalul romanesc si vrea sa plece in aceasta iarna peste hotare.

Bundesliga, marele vis!

Desi a primit oferte din Rusia si zona araba, Reghecampf a asteptat o oferta venita din campionatul sau favorit, cel al Germaniei. Iar presa nemteasca anunta ca tehnicianul roman a inceput sa negocieze preluarea gruparii Hannover 96, din Bundesliga.

Hannover ocupa abia locul 13 in Germania, la numai patru puncte de retrogradare, iar oficialii echipei de pe HDI Arena pregatesc despartirea de antrenorul Mirko Slomka, in conditiile in care echipa a obtinut o singura victorie in ultimele 12 etape, iar obiectivul echipei era calificarea in cupele europene.

In paralel cu Reghecampf, nemtii negociaza si cu Huub Stevens sau Martin Jol, dar tehnicianul roman pare favorit, in conditiile in care a acumulat experienta de Liga Campionilor, este cea mai ieftina varianta si, in plus, Reghe le-a promis nemtilor ca nu va veni cu mana goala ci il va putea aduce si pe Florin Gardos, fundas la mare cautare in Bundesliga.

author avatar
Cristi Ionita
697 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger