AcasăSPORTS-a retras de la Roland Garros! Halep a scăpat de o adversară...

S-a retras de la Roland Garros! Halep a scăpat de o adversară puternică! – VIDEO

S-a retras de la Roland Garros! Halep a mai scăpat de o adversară puternică! (sursa foto: Facebook/Simona Halep)

O veste de ultimă oră venită de la Paris vizează retragerea din competiție a americancei Serena Williams.

Aflată pe locul 9 în ierarhia mondială, jucătoarea în vârstă de 39 de ani a abandonat grand slam-ul ca urmare a unei probleme medicale. Anunțul a venit miercuri, chiar înainte ca Serena Williams să joace în turul secund al turneului, fază a competiției în care ar fi trebuit să o întâlnească pe bulgăroaica Țvetlana Pironkova, locul 157 WTA.

”Iubesc să joc la Paris, chiar ador zgura (…) Este vorba despre tendonul lui Ahile, care nu a avut timp să se vindece cum trebuie după US Open”, a mărturisit americanca, într-o conferință de presă.

Fostul lider mondial pornise în competiția din acest an din postura de a șasea favorită. În palmaresul Serenei se regăsesc trei titluri la Roland Garros, obținute în 2003, 2013 și 2015.

Halep scapă de încă o rivală în lupta pentru titlu

Anunțul despre retragerea Serenei Williams a venit cu doar câteva ore, practic, înainte ca Simona Halep și Irina Begu să intre pe teren, pentru duelul românesc din turul 2 de la Roland Garros. Înfruntarea dintre Halep, actualmente pe locul secund în ierarhia mondială, și Begu, locul 72 WTA, va începe după ora 16.

Cele două au fost adversare directe și în august, la Praga, în semifinalele turneului pe care Halep l-a și câștigat. Între timp, Simona a triumfat și la Roma.

Vă amintim că dacă va câștiga French Open, constănțeanca are toate șansele să redevină liderul clasamentului WTA.

229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger