AcasăSPORTS-a lansat fan-clubul nationalei de fotbal a Romaniei

S-a lansat fan-clubul nationalei de fotbal a Romaniei

Oficialii Federatiei Romane de Fotbal, in frunte cu Mircea Sandu, presedintele FRF, au lansat, miercuri, fan-clubul nationalei de fotbal a Romaniei.

Cei care vor sa devina membrii ai fan-clubului nationalei de fotbal a Romaniei trebuie sa achite o taxa de inscriere de 200 de lei conform informatiilor afisate pe site-ul www.fanclub.frf.ro. Primii 1.000 de membrii care se inscriu primesc pachete Adidas ce cuprind un tricou al nationalei Romaniei plus o minge de fotbal.

Membrii fan-clubului vor avea 20% reducere la biletele achizitionate pentru meciurile Romania – Argentina, din 10 august, si Romania – Franta, din 6 septembrie. De asemenea, ei vor beneficia de reduceri si la achizitionarea de produse cu insemnele nationalei de fotbal a Romaniei sau a firmelor partenere.

Prin tragere la sorti, 100 de membrii vor obtine bilete gratuite la peluza pentru meciul Romania – Argentina, iar cate sase membrii vor insoti nationala Romaniei la meciurile oficiale jucate in deplasare. Ceilalti membrii ai fan-clubului vor beneficia de reduceri de preturi in cazul in care vor dori sa insoteasca nationala la meciurile oficiale jucate in deplasare.

Presedintele fan-clubului este Ion Vladoiu, fostul atacant al formatiilor Steaua, Dinamo si Rapid, iar in organizatie s-au inscris deja Mircea Sandu, presedintele FRF, Victor Piturca, selectionerul nationalei Romaniei, si numeroase vedete din lumea show-business-ului.

author avatar
Cristi Ionita
2.258 afisari

5 COMENTARII

  1. vreau sa ma inscriu in fan club . unde ma pot inscrie ? se poate on line ? multumesc

  2. v-as fi recunoscator daca mi-ar da cineva o sugestie unde pot sa ma insciu .
    o zi buna tuturor .

  3. Ce nu a primit sandu banii de la otelul de are nevoie de cheta nationala?SANDULE esti un mafiot jegos.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger