AcasăSPORTS-a furat mingea cu care "U" a iesit campioana la baschet

S-a furat mingea cu care „U” a iesit campioana la baschet

Tyler Morris a adus cel de-al patrulea titlu din istoria Universitatii Cluj

A fost furata mingea cu care americanul Tyler Morris a adus titlul la baschet pentru „U” Cluj. Hotul l-a sunat pe Morris, cerandu-i sa plateasca 2.000 de lei pentru a rascumpara obiectul. „Estre incredibil ce se intampla! Dupa acel cos fabulos, am reusit sa prind mingea, pe care sigur ca ne-o doream cu totii s-o pastrat. Dar lumea a intrat pe teren si in nebunia aceea, bucurie, imbratisari, am pierdut mingea norocoasa.

Tyler Morris a adus cel de-al patrulea titlu din istoria Universitatii Cluj

De doua zile, colegul meu Tyler Morris este sunat insistent de un tip, care vrea sa-i vanda mingea, cu 2000 de lei. Acea minge este nepretuita pentru noi, dar ar fi chiar culmea, acum, sa dam bani pe ea! Cine a facut acel gest, in mod sigur nu este fan al lui «U» si ar trebui sa-i fie rusine!”, a declarat Paul Chetreanu, pivotul Universitatii.

La randul lui, presedintele executiv Mircea Cristescu l-a anuntat pe hot ca nu va vedea niciun leu pe minge: „Ne gandeam sa semnam cu totii mingea si sa o pastram in vitrina clubului, este o amintire pretioasa. Dar, cum nu vom plati bani unui asemenea individ, vom pune o alta minge in vitrina, semnata de baieti”. „U” Cluj a castigat, marti seara, titlul national, in finala cu CSU Ploiesti, cosul victoriei fiind reusit de Tyler Morris in ultima secunda.

 

 

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger