AcasăSPORTS-a facut: Mutu va juca la Ajaccio!

S-a facut: Mutu va juca la Ajaccio!

Fostul golgeter al Fiorentinei si-a anuntat noua destinatie pe Twitter. Incepand de luni, Adrian Mutu se va prezenta la antrenamentele formatiei franceze Ajaccio, informatia fiind confirmata si de gruparea corsicana.

Dupa cateva luni de incertitudine, romanul si-a gasit echipa

Atacantul roman si-a dat acordul pentru a juca la gruparea franceza Ajaccio, echipa care a terminat pe locul 16 ultimul sezon in Ligue 1.

Mutu si-a anuntat fanii pe Twitter ca semneaza cu Ajaccio

Daca marti noaptea a postat pe Twitter o fotografie care intruchipa o parte a emblemei celor de la Ajaccio, ieri, Adrian a scris urmatorul mesaj: „Ajaccio, vin! Voi fi luni in Corsica!”.

Mutu a pierdut revederea cu Ibrahimovic, corsicanii jucand deja cu PSG, in etapa trecuta, partida incheindu-se la egalitate, scor 0-0. Potrivit managementului echipei din Corsica, vizita medicala si semnarea contractului sunt prevazute a avea loc marti, la sediul clubului de pe „Stade François Coty”. Fost echipier al Cesenei, pentru care a disputat 28 de meciuri si a marcat 8 goluri, Mutu vine la Ajaccio in calitate de jucator liber de contract, urmand sa incaseze in jur de 1 milion de euro. „Briliantul” ar putea debuta la gruparea antrenata de Alex Dupont pe 1 septembrie, in meciul de pe teren propriu, cu Evian Thonon Gaillard. Din moment ce si-a gasit echipa, Adrian Mutu ar putea fi convocat si la echipa nationala, pentru dubla cu Estonia si Andorra, care va avea loc pe 7 si 11 septembrie.

author avatar
Sebastian Stan
276 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger