AcasăSPORTS-a decis! Nevasta lui Schumacher vrea sa-si ia sotul acasa

S-a decis! Nevasta lui Schumacher vrea sa-si ia sotul acasa

Michael Schumacher, fostul campion mondial de Formula 1, este de trei luni in coma, dupa ce a suferit un accident pe o partie de schi din Alpii francezi.

Desi toti fanii lui Schumacher si nu numai se roaga pentru sanatatea neamtului, medicii de la Spitalul din Grenoble ii dau sanse minime lui Schumacher sa-si revina, mai ales ca fostul campion de Formula 1 a stat deja prea mult in coma.

Pus in garda ca trebuie sa se astepte la ce este mai rau, Corinne Schumacher, sotia fostului pilot, a luat o decizie extrem de importanta, conform mirror.co.uk.

Corinne a cheluit in jur de 15 milioane de euro pentru a transforma mansarda casei pe care sotii Schumacher o detin in Elvetia intr-o camera de spital ultramoderna.

Scopul acestei actiuni este ca trupul lui Michael Schumacher sa fie transportat de la Spitalul din Grenoble in Elvetia. Corinne Schumacher este gata sa cheltuiasca oricat este necesar pentru a-si aduce sotul acasa.

Exista speranta ca procesul de trezire al lui Schumacher s-ar accelera, daca acesta s-ar afla intr-un mediu inconjurator propice, iar rudele si prietenii i-ar putea vorbi in continuu.

author avatar
Cristi Ionita
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger