AcasăSPORTS-a decis mazilirea lui Craciunescu!

S-a decis mazilirea lui Craciunescu!

„Ori aduci brigazi din strainatate, ori iti faci bagajele!”, este mesajul care i s-a transmis actualului sef al arbitrajului romanesc.

Valceanul nu are nici trei luni de cand a revenit la conducerea CCA

Prezent si el la intrunirea de la „Crystal Palace Ballrooms”, complex aflat in proprietatea lui Dumitru Dragomir, Vasile Avram a fost interpelat de mai multi conducatori din Liga 1. Cativa dintre acestia chiar i s-au plans fostului sef de la CCA de starea jalnica in care a ajuns arbitrajul romanesc sub mandatul lui Ion Craciunescu, „asa nu se mai poate, Vasile, vom lua masuri!”. Capii revoltei ar fi Gigi Becali si Adrian Porumboiu si, din cate se zvoneste, la Gala de luni seara s-a discutat inclusiv despre indepartarea valceanului din fruntea Comisie Centrale de Arbitraj.

100.000 de euro „donatie” la bugetul CCA

Vasile Avram a venit la gala insotit de fiul sau, Marius

Ieri, patronul Stelei a dezvaluit ca aproape toti investitorii din fotbalul romanesc sunt dispusi sa contribuie financiar la aducerea unor brigazi din strainatate la meciurile importante din returul campionatului: „Am vorbit si cu Mircea Sandu, mi-a spus ca e de acord, apoi am vorbit si cu finu’ Borcea si am zis sa suplimentam bugetul CCA cu 100.000 de euro si sa aducem arbitri straini. Daca nu vrea Craciunescu, il dam afara ca pe o masea stricata si gata! Punem pe altul. Pai, Craciunescu nu este altceva decat o inventie a mea, eu am tipat sa fie readus la CCA, doar ca nu stiam ca nu mai e barbat, a devenit moale, nu ia masuri, a dat in mintea copiilor”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
575 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger