AcasăSPORTRyan Giggs traieste de opt ani cu sotia fratelui sau

Ryan Giggs traieste de opt ani cu sotia fratelui sau

Vedeta lui Manchester United are o relatie amoroasa lunga de opt ani cu Natasha, sotia de 28 de ani a fratelui sau, dezvaluie tabloidul britanic News Of The World. Nu e clar daca relatia lor s-a incheiat, de vreme ce, de curand, pe 9 aprilie, cumnatii amorezi au petrecut noaptea impreuna. Nici macar sarcinile sotiei lui Giggs, Stacey, nu au impietat asupra relatiei fotbalistului cu atasha, agent imobiliar.

Jucatorul de 37 de ani, inca in activitate la Manchester United, finalista a Ligii Campionilor anul acesta, ar fi cunoscut-o pe Natasha in 2003, cand aceasta era singura. O prietena a femeii ar fi dezvaluit ziarului ca aceasta i-a marturisit: „Stiam ca nu e bine. Este tradarea cea mai rea posibila. Am incercat sa pun capat relatiei mele cu Ryan, dar era ca o dependenta. Faceam tot ce-mi cerea, nu puteam sa spun nu.” Natasha i-a mai marturisit prietenei ca niciodata Giggs nu i-a spus ca o iubeste. „Ryan nu a fost niciodata romantic cu mine. A fost vorba numai de sex.”

Potrivit News Of The World, citat de Daily Mail, Giggs ar fi intalnit-o pe Natasha acum opt ani, in Manchester, in clubul de noapte Sugar Lounge, pe vremea cand aceasta avea numai 20 de ani. Ea e abia se despartise de tatal primului ei copil, iar Giggs tocmai se logodise cu Stacey, inca nevasta sa si in prezent. Prietena Natashei povesteste cum el i-a oferit de baut si i-a spus ca arata bine. Apoi i-a luat numarul de telefon si i-a cerut insistent sa se intalneasca cu el. In noaptea urmatoare, au mers la barul Living Room, unde Natasha l-a cunoscut si pe fratele lui Ryan, Rhodri. Cei trei au mers la un alt club apoi au cinat la un restaurant chinezesc, dupa care au mers cu totii acasa la un prieten.

Ryan Giggs si sotia sa Stacey au impreuna doi copii

Se pare ca aceea a fost prima data cand Natasha s-a culcat cu Ryan. Apoi ar fi aflat ca acesta are o logodnica insarcinata. Cand l-a intrebat despre Stacey, Giggs a negat ca ar fi logodit. Cei doi au continuat sa se vada cu regularitate, in ciuda relatiei lui Giggs cu Stacey.

Doar ca in mai 2003, Natasha ar fi inceput sa se intalneasca cu Rhodri, fratele lui Ryan si ar fi incetat sa se mai vada cu starul lui United. O intalnire in patru se pare ca a avut totusi loc la patrecerea de Revelion, organizata acasa la mama lui Giggs. Atunci, Ryan i-ar fi spus lui Stacey ca nu o cunoaste pe Natasha. Apoi relatia a luat o pauza de aproape un an. Pana in toamna lui 2004, cand Ryan a sunat-o si i-a propus sa-si reia legatura.

Potrivit prietenei Natashei, aceasta ar fi spus: „Am citit atunci ca Stacey ii daduse papucii. Cineva mi-a zis ca ar fi gasit un mesaj pe telefonul lui Ryan. Ma intreb daca o fi de la mine.”

Rhodri Giggs, fratele de 33 de ani al lui Ryan

Intre timp, Rhodri a cerut-o pe Natasha in casatorie, in 2005, iar Ryan trebuia sa fie cavaler de onoare. Natasha a ramas gravida cu Rhodri spre sfarsitul anului. Insa tot s-a culcat cu Ryan, cu ocazia unui turneu de golf in scop caritabil in iunie 2006. In august 2006, se naste fiul Natashei si al lui Rhodri. Doua luni mai tarziu, Stacey naste al doilea copil al lui Ryan.

In iunie 2008, prin Manchester au aparut zvonuri despre legatura lor. Dar cum nici o dovada serioasa nu a iesit la lumina, Natasha si Rhodri s-au casatorit in sfarsit in 2010, dar Ryan nu a mai fost cavaler de onoare.

Imogen Thomas, fosta Miss Wales

Dezvaluirile despre legatura de opt ani a lui Giggs cu cumnata sa vin dupa ce luna trecuta sa aflase despre o alta combinatie a acestuia cu fosta Miss Wales, Imogen Thomas.

author avatar
Radu Padure
1.289 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger