AcasăSPORTRyan Garcia, protagonistul unor scene penibile. A fost arestat!

Ryan Garcia, protagonistul unor scene penibile. A fost arestat!

Ryan Garcia, unul dintre cei mai în vogă boxeri ai planetei, în vârstă de 25 de ani, a fost arestat sâmbătă după-amiază, în urma unor iesiri scandaloase pe care le-a avut într-un hotel din California.

Era dezbrăcat și purta o cască

Polițiștii s-au prezentat de urgență la hotelul la care stătea boxerul, pe motiv că acesta începuse să vandalizeze de-a dreptul locul în care era cazat.

Garcia era „aparent sub influența alcoolului și/sau drogurilor,” dar adaugă că a cooperat cu autoritățile în timpul arestării. Există un videoclip cu el în timp ce era arestat, în care apare fără tricou și purtând o cască.

Ryan l-a învins pe Devin Haney la începutul acestui an, dar comportamentul său haotic din perioada premergătoare luptei i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă era suficient de stabil mental pentru a lupta.

El a picat și un test antidoping după victoria sa surprinzătoare.

Poliția, a doua oară la hotel

Ziua arestării nu a fost singura dată când poliția a venit la hotel pentru Ryan Garcia. Cu doar câteva zile în urmă, un membru al familiei lui ar fi apelat la ajutorul autorităților, pentru a verifica dacă boxerul este în regulă, având suspiciuni în legătură cu starea sa mentală.

Controlul a fost unul simplu, Garcia nu a dat de bănuit nimic ciudat, iar poliția a plecat fără ca situația să mai escaladeze.

În decembrie 2023, el a divorțat de soția sa Andrea Celina imediat după nașterea celui de-al doilea copil al lor.

Apoi, înaintea confruntării sale mult așteptate cu Haney din aprilie, el a stârnit mari temeri cu privire la starea sa mentală printr-o serie de tirade tulburătoare și bizare în mediul online, inclusiv una în care susținea că i s-a tăiat gâtul.

Garcia a mai declarat că a fost violat la o vârstă fragedă de un membru al familiei și că a fost legat în pădure de anumite persoane și obligat să urmărească violuri asupra copiilor.

author avatar
Mihail Ioan