AcasăSPORTRXF 21: "Muza" greului Sandu Lungu are 160 de kg si era...

RXF 21: „Muza” greului Sandu Lungu are 160 de kg si era poreclita spune „Bestia”

Din cand in cand, greul greilor din Romania, fostul campion mondial de judo Sandu Lungu, isi regizeaza intrarea in cusca in asa fel incat lasa asistenta cu gura cascata.


Astfel, oradeanul isi face aparitia avand in maini o ditamai securea, iar pe umeri o blana de lup. Daca mai adaugam si gabaritul, 152 de kg in prezent, plus chipul fioros, atunci e de inteles socul celor care il vad pe Lungu in carne si oase. Foarte putini stiu, insa, ca Sandu Lungu a avut o „muza” care l-a inspirat in a pune la punct aceasta intrare spectaculoasa.

 

“Modelul meu pentru tipul asta de intrare a fost Bob Sapp, cu care am luptat in 2011, la Piatra-Neamţ. Stiam ca Sapp are intrari de acest fel, sa le zicem mai colorate, si m-am gandit sa raspund la fel. Cum sunt pasionat de filme istorice, m-am gandit ca ar fi interesanta o tinuta asemanatoare cu cele vazute in unele filme de gen. Blana pe care o port este una de lup, iar toporul il imprumut de prin orasele in care lupt”, povesteste Lungu.

La 1,96 si 160 de kg, Bob Sapp, „muza” lui Sandu Lungu, obisnuia sa-si faca apariţia in ring invesmantat intr-o mantie alba, spre deliciul asistentei. La fel a procedat si la Piatra-Neamt, in 2011, cand a cedat in fata lui Lungu dupa 56 de secunde scurse din prima runda. “Eu sunt in primul rand luptator si de abia apoi showman. La Sapp lucrurile stau exact invers, de aceea nu mi-a rezistat nici macar un minut”, completeaza Lungu.

Bob Sapp, supranumit „Bestia”, este un celebru showman american, actor, kickboxer si luptator de MMA, care s-a retras din activitatea sportiva in urma cu doi ani. Spre deosebire de Bob Sapp, Sandu Lungu, 40 de ani, nu s-a retras si nici nu are de gand s-o faca prea curand. Supranumit „Muntele Bihorului”, Lungu poate fi vazut in actiune pe 14 decembrie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, unde va lupta in capul de afis al evenimentului de arte martiale mixte RXF 21.

author avatar
eNational
840 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger