AcasăSPORTRuxandra Dragomir se mandreste cu un fiu campion!

Ruxandra Dragomir se mandreste cu un fiu campion!

Ruxandra Dragomir, presedintele Federatiei Romane de Tenis, are un fiu pasionat de sportul rege. La 11 ani, Filip e campion la fotbal!

Ruxandra Dragomir se poate bucura ca fiul ei a mostenit pasiunea pentru sport. Nu pentru tenis, e drept, ci pentru fotbal. In doar doua luni, Filip a obtinut trei titluri la trei turnee de fotbal destinate juniorilor.

Recent, baiatul Ruxandrei Dragomir a primit titlul de golgeter in cadrul turneului Brasov Junior’s Cup, la categoria sub 14 ani. De altfel, fostul mare fotbalist, Miodrag Belodedici, considera ca baiatul lui Dragomir are sanse sa ajunga un jucator de baza al selectionatei de fotbal a Romaniei.

Saptamanile trecute, Filip a fost desemnat cel mai bun jucator in partida pe care echipa sa, DimSoft, a castigat-o cu 4-1 in fata celor de la Academia Gheorghe Hagi. Asa ca, sansele ca fiul Ruxandrei Dragomir sa ajunga un mare fotbalist, de talia fostului capitan al nationalei, sunt foarte mari, spre mandria mamei sale, fosta jucatoare de tenis.

Ruxandra Dragomir ii va amenaja, cu siguranta, celui mic un spatiu special unde sa-si expuna premiile – pentru ca Filip a strans deja o colectie de trofee si diplome, dupa cum se vede din imaginea atasata.

499 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger