AcasăSPORTRuxandra Dragomir, intalnire de gradul zero cu armata romana

Ruxandra Dragomir, intalnire de gradul zero cu armata romana

Fosta jucatoare de tenis Ruxandra Dragomir a participat la o parada demonstrativa sustinuta de Fanfara militara a Regimentului 30 Garda „Mihai Viteazul”, show ce a avut loc in cadrul in cadrul turneului BCR Ladies Open.

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir, s-a intalnit, in cadrul turneului BCR Ladies Open, desfasurat pe Arenele BNR din Bucuresti, cu Fanfara militara a Regimentului 30 Garda „Mihai Viteazul.

Dotati cu instrumente de suflat, de percutie si carabine SKS, folosite la ceremoniile militare, soldatii au facut o demonstratie de momente artistice intr-o cordonare inedita a miscarilor pe muzica si ritm intr-o maniera spectaculoasa.

Ca toti cei prezenti in Arenele BNR, Ruxandra Dragomir, presedintele Federatiei Romane de Tenis, a ramas placut impresionata de virtuozitatea si frumusetea exercitiilor facute de componentii „Dream Trill-ului” Regimentului de Garda.

„Am fost cucerita pe loc de miscarile spectaculoase si perfect coordonate pe muzica a acestor militari”, a aratat Ruxandra Dragomir, care a fost invitata sa participe la un moment oficial alaturi de fanfara militara a Regimentului 30 Garda „Mihai Viteazu” pe principalul teren de tenis din cadrul Arenelor BNR.

Ministerul Apararii Nationale a fost partener oficial al Federatiei Romane de Tenis in organizarea turneului BCR Ladies Open.

author avatar
Ionut Zgimbau
187 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger