AcasăSPORTRusul Kovalev l-a desfigurat pe Pascal

Rusul Kovalev l-a desfigurat pe Pascal

Kovalev l-a scos din circuit pe Pascal, chiar acasa la Bute

In binecunoscuta sala „Centre Bell”, din Montreal, gazda atator meciuri disputate de Lucian Bute, rusul Serghei Kovalev l-a scos din circuit pe Jean Pascal, intr-o gala in care s-au pus in joc trei centuri cu diamante.

Kovalev l-a scos din circuit pe Pascal, chiar acasa la Bute

Ultimul pugilist care l-a batut pe Lucian Bute si si-a luat titlul de cel mai tare boxer din Canada n-a avut nicio sansa in fata lui Kolev, neinvins la profesionisti. Rusul s-a impus prin KO tehnic in runda a opta, cand arbitrul a decis sa puna capat luptei deoarece Jean Pascal era de nerecunoscut. A fost a 27-a victorie din cariera lui Kovalev si a 24-a inainte de limita! „Nicio emotie! Centurile WBA, WBO si IBF la categoria semigrea raman ale rusului Serghei Kovalev”, a notat presa canadiana.

Lucian Bute

Legat de Lucian Bute, acesta si-a reafirmat inca o data dorinta de a urca in ring, printr-un mesaj postat pe Facebook: „Nu stiu cine a zis asta, dar tare se potriveste la ceea ce simt in acest moment in cariera si viata mea… „«n-am sa renunt niciodata la ceea ce-mi doresc sa fac! Am sa ma ridic de atatea ori, incat pana si viata se va plictisi sa ma doboare”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
487 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger