AcasăSPORTRuşii l-au răpit pe Dmitro Afanasiev, un renumit antrenor de Taekwondo şi...

Ruşii l-au răpit pe Dmitro Afanasiev, un renumit antrenor de Taekwondo şi om politic al Ucrainei!

Dmitro Afanasiev Ruşii l-au răpit pe Dmitro Afanasiev, un renumit antrenor de Taekwondo şi om politic al Ucrainei!

Ruşii l-au răpit un membru al Consliului districtului Korabelnî, Dmitro Afanasiev, a anunţat vineri, într-o postare pe Telegram, Parlamentul ucrainean. Dmitri Afanasyev este un sportiv de renume mondial, instructor de clasă internațională, antrenor al echipei naționale de Taekwondo a Ucrainei.

Ocupanţii au răpit un membru al Consiliului districtului Korabelnî, pe liderul facţiunii «Solidaritatea europeană», Dmitro Afanasiev”, ”un sportiv cunoscut”, anunţă Verhovna Rada.

Afanasiev ar fi fost bătut crunt

Serghei Hlan, un fost membru al parlamentului de la Kiev, a relatat pe pagina sa de Facebook că Afanasiev a fost bătut crunt de soldații ruși după ce a încercat să își apere soția în timpul unui protest împotriva forțelor de ocupație care a fost dispersat.

Afanasiev ar fi intervenit când soldații ruși au încercat să îi aresteze soția.

A fost bătut crunt pentru asta: în spital, bărbatul a fost diagnosticat cu numeroase hematoame și coaste rupte. Două ore mai târziu, militarii ruși au ajuns acasă la familie.

Ei au găsit buletinul unui membru al consiliului raional și au confiscat înregistrările făcute de camerele de supraveghere și cu telefoanele mobile de membrii familiei lui Afanasiev”, a relatat Hlan.

Acesta avea mai multe coaste rupte, potrivit aceleiaşi surse. Câteva ore mai târziu, casa sportivului a fost percheziţionată de militari, sportivul fiind ”răpit”, potrivit Parlamentului ucrainean.

author avatar
Andrei Ștefan