AcasăSPORTRusii il anunta pe Eto'o la Anji

Rusii il anunta pe Eto’o la Anji

Samuel Eto’o va semna cu Anji Makhachkala saptamana viitoare, conform site-ului lifenews.ru.

Dupa ce i-a adus pe Balasz Dzsudzsak sau Yuri Zhirkov, gruparea rusa Anji Makhachkala este pe punctul sa dea o noua lovitura pe piata transferurilor.

Rusii au oferit 40 de milioane de euro pentru camerunezul Samuel Eto’o, oferta acceptata de cei de la Internazionale Milano.

De asemenea, rusii l-au ademenit pe camerunez cu un contract pe trei ani ce ii asigura atacantului un castig de 15 milioane de euro pe sezon. Suma poate sa creasca in functie de numarul de goluri marcate de Eto’o sau performantele inregistrate de echipa cu Eto’o pe teren.

Rusii anunta deja ca Eto’o va ajunge luni in Rusia, pentru a efectua vizita medicala la Anji, apoi urmand sa semneze si contractul.

Ajuns la 30 de ani, Eto’o a jucat sase meciuri pentru Real Madrid, a marcat 69 de goluri in 163 de meciuri jucate pentru Real Mallorca, a reusit 130 de goluri si 35 de pase decisive in 200 de meciuri jucate pentru FC Barcelona si a reusit 53 de goluri si 22 de pase decisive in 101 meciuri jucate pentru Internazionale Milano.

author avatar
Cristi Ionita
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger