AcasăSPORTRusii de la Dinamo Moscova il ingroapa in bani pe Dan Petrescu:...

Rusii de la Dinamo Moscova il ingroapa in bani pe Dan Petrescu: Patru milioane de euro pe an ca sa uite de Anglia!

Dinamo Moscova a castigat patru din ultimele cinci meciuri jucate

Evolutiile remarcabile avute in ultima vreme de Kuranyi si compania i-au facut pe oficialii echipei Dinamo Moscova sa-si doreasca sa-l pastreze pe Dan Petrescu, desi se vorbea tot mai des despre o iminenta despartire.

Dinamo Moscova a castigat patru din ultimele cinci meciuri jucate

Moscovitii s-au impus, duminica, cu 2-0, impotriva formatiei Amkar Perm si au ajuns pe locul 4, la numai cinci puncte de liderul Zenit St. Petersburg. Presa din Rusia pune succesul lui Dinamo pe seama lui Dan Petrescu, tehnician care face ce face si reuseste sa revitalizeze gruparea de pe „Khimki Arena” in momentele grele. Sunt informatii potrivit carora sefii lui Dinamo sunt gata sa-i prelungeasca acordul tehnicianului roman, asta in conditiile in care, pana de curand, se discuta despre plecarea romanului in Anglia.

Mai mult, moscovitii vor sa-i mareasca salariul anual, de la 3 milioane de euro la 4 milioane, in speranta ca „Bursucul” va uita de ofertele venite din Premier League, de la Fulham, respectiv Crystal Palace. Pentru ca Dan Petrescu sa continue la Dinamo Moscova dupa 30 iunie 2015, data la care ii expira actualul contract, rusii ii promit antrenorului un buget consistent pentru achizitii. Iar tehnicianul roman este in culmea fericirii. Dan Petrescu a anuntat, chiar dupa confruntarea cu Amkar Perm, ca „as vrea sa stau si opt ani la Dinamo Moscova, daca se poate”. Gandirea fostului international roman e simpla si concreta. Chiar daca exista posibilitatea ca formatiile din Premier League sa-i ofere un salariu asemanator, mirajul luptei pentru titlu in Rusia, si al unei eventuale participari in grupele UEFA Champions League, il fac sa refuze, momentan, plecarea in Anglia.

author avatar
Cristi Ionita
522 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger