AcasăSPORTRusii acuza UEFA dupa incidentele de la meciul Fenerbahce - Lokomotiv

Rusii acuza UEFA dupa incidentele de la meciul Fenerbahce – Lokomotiv

Tarasov risca o suspendare de 10 meciuri din partea UEFA

Presedintele de onoare al Federatiei Ruse de Fotbal, Viaceslav Koloskov, a acuzat UEFA dupa incidentele de la meciul Fenerbahce – Lokomotiv Moscova (2-0), el afirmand ca echipele din cele doua tari nu ar fi trebuit se se intalneasca in cupele europene.

Tarasov risca o suspendare de 10 meciuri din partea UEFA

In meciul de marti, de la Istanbul, disputat in contextul tensiunilor dintre Turcia si Rusia, un jucator al lui Lokomotiv, internationalul Dmitri Tarasov, a afisat la finalul meciului un tricou cu imaginea presedintelui Vladimir Putin. Koloskov a declarat pentru agentia Interfax ca a cerut ca echipele din Turcia si Rusia sa nu joace intre ele: „Sefii UEFA sunt cei responsabili, iar acum incearca sa faca scandal”. Koloskov a sugerat ca UEFA sa se ocupe mai degraba de fanii turci care au atacat autocarul lui Lokomotiv decat de tricoul lui Tarasov. Inaintea meciului, suporterii lui Fenerbahce au aruncat cu sticle spre autocarul lui Lokomotiv, iar politia a arestat trei suspecti.
Forul de la Nyon a deschis deja o procedura disciplinara impotriva lui Tarasov. Instanta europeana considera foarte grav acest incident, precizand ca politica nu-si are locul pe un stadion de fotbal. Cu toate acestea, Lokomotiv a anuntat ca nu-l va sanctiona in niciun fel pe jucatorul sau.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger