AcasăSPORTRuptura la nivel inalt! Colaborarea dintre Superkombat si K1 s-a incheiat

Ruptura la nivel inalt! Colaborarea dintre Superkombat si K1 s-a incheiat

Mai putin de un an a rezistat colaborarea dintre Superkombat si K1, Eduard Irimia, presedintele Superkombat, anuntand despartirea de brandul asiatic.

In august anul trecut, reprezentantii celor doua firme bateaua palma in speranta ca vor pune bazele unui super-circuit care sa rivalizeze cu celebrul Glory Series.

Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe contractul de colaborare ca au aparut si primele discutii.

Turneul final K1, ce trebuia sa aiba loc la New York, in Madison Square Garden, a fost amanat, iar Eduard Irimia, presedintele Superkombat, a propus ca noua locatie Abu Dhabi, unde mai multi finantatori arabi erau gata sa sara in ajutorul organizatorilor.

Totusi, Gunil Kim, boss-ul K1, s-a aruncat la bani, iar intelegerea a cazut, arabii nedorind ca cei de la K1 sa obtina tot profitul cu o investitie minima.

Pentru ca totusi era nevoie de un turneu final, care in cele din urma s-a disputat la Zagreb, oficialii Superkombat, in frunte cu presedintele Eduard Irimia, au decis sa nu faca mare tam tam pe numeroasele neintelegeri dintre cele doua parti, mai ales pentru a proteja luptatorii.

Pana la urma, boss-ul de la Superkombat a decis ca este momentul sa renunte la colaborarea cu asiaticii de la K1, mai ales dupa ce a aflat ca numeroase actiuni propuse de managerul roman au fost anulate, fara anunt prealabil, de consilierii lui Gunil Kim.

Se pare ca cei de la K1 s-au temut sa se implice mai mult in colaborarea cu Superkombat pe motiv ca brandul pus la cale de Eduard Irimia este prea puternic si asiaticii vor ramane undeva in umbra. Mai ales ca galele din circuitul made in Romania sunt transmise in 75 de tari, de pe 4 continente diferite, prin intermediul Eurosport, iar cei mai multi luptatori angrenati in Superkombat au tinut capul de afis la turneul final K1 din martie, de la Zagreb.

author avatar
Cristi Ionita
219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger