AcasăSPORTRui Duarte, la inchisoare dupa ce si-a prins nevasta in pat cu...

Rui Duarte, la inchisoare dupa ce si-a prins nevasta in pat cu altul!

Rui Duarte este recunoscut pentru agresivitatea sa de cand juca pentru FC Brasov

Pe vremea cand evolua pentru FC Brasov, tot sub comanda lui Razvan Lucescu, jucatorul a cerut sa plece in vacanta, in tara natala, cu o saptamana mai devreme. Ajuns in Portugalia, Rui Duarte a turbat gasindu-si sotia cu un barbat in pat.

Rui Duarte este recunoscut pentru agresivitatea sa de cand juca pentru FC Brasov

Nu mai reprezinta un secret pentru nimeni faptul ca portughezul de pe flancul drept al apararii giulestene nu reuseste sa ajunga niciodata la reunirea lotului la data fixata de antrenor. Prima oara cand Rui Duarte a comis-o pe taram romanesc s-a intamplat in 2009, pe vremea cand evolua la gruparea de sub Tampa, sub comanda lui Razvan Lucescu. Portughezul a intarziat trei saptamani. In primele sapte zile, acesta nu a fost pur si simplu de gasit, astfel ca oamenii din conducerea clubului brasovean au intrat la banuieli.

Intamplarea l-a salvat de amenda

Cand pisica nu e acasa, soarecii joaca pe masa!

Ulterior, s-au aflat cateva amanunte incredibile. Cu un meci inaintea finalului returului, Rui Duarte a luat al patrulea cartonas galben si, cum nu putea evolua in ultima etapa, contra celor de la Poli Timisoara, i-a cerut lui Lucescu jr. sa-i dea drumul mai devreme. Antrenorul nu a fost de acord, dar pana la urma a cedat insistentelor. Rui Duarte a plecat imediat spre tara natala, dar cand a ajuns acasa, si-a gasit sotia in pat cu alt barbat. Rui si Elena traiau deja separati, dar femeia era cea care avea grija de copii, micutii Diogo si Sandro. Fotbalistul a facut o criza de nervi si i-a luat la bataie pe cei doi indragostiti. Amantul Elenei ar fi facut plangere la Politie, iar inainte ca Rui Duarte sa revina in Romania, el a fost retinut timp de o saptamana in arest. Conducerea FC Brasov a aflat de intreaga tarasenie mult mai tarziu, de la impresarul jucatorului, astfel ca Rui Duarte a fost iertat si reprimit in lot, asta in conditiile in care jucatorul ajunsese la Brasov cu cateva zile inainte de inceperea returului.

La Rapid a fost sanctionat cu 30.000 de euro

In iarna anului trecut, portughezul a comis-o din nou, de data aceasta in tricoul giulestenilor. Fotbalistul in varsta de 31 de ani a intarziat 80 de zile. El a fost reprimit in lot, dar i s-a aplicat o amenda record, de 30.000 de euro. Anul acesta, Rui Duarte i-a luat pe toti prin surprindere, sosind dupa doar cateva zile de la data stabilita de Razvan Lucescu. Se spune ca motivul ar fi reprezentat de faptul ca jucatorul a intrat in ultimele sase luni de contract si a fost amenintat direct de patronul George Copos ca nu i se va prelungi intelegerea daca mai comite abateri disciplinare. Portughezul primeste un salariu anual de 180.000 de euro.

author avatar
Sebastian Stan
1.234 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger